У Кропивницькому презентували книги про мотоспорт (ФОТО)

Лютий 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 лютого, у Кропивницькому, а саме бібліотеці Чижевського, відбулася презентація книг відомого олександрійського спортсмена та журналіста В’ячеслава Чебишева, повідомляє FOTOINFORM

Одна з них - «Історія мотоспорту Олександрії у фотографіях» - є першою книгою дилогії про мотоспорт. До неї увійшли 559 фотографій за період із 23 травня 1954 року по 17 квітня 2021 року. Цю книгу можна сміливо назвати візитівкою Олександрії.

Друга - «Спортивній трасі «Завадівка» 60 років» – історичне дослідження, яке показує, як спортивна траса «Завадівка» прославила Кіровоградщину. В книзі наведені дати проведення важливих змагань на цій трасі, цікаві факти та інше. 

У Кропивницькому презентували книги про мотоспорт

У Кропивницькому презентували книги про мотоспорт


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool