10 закладів освіти Світловодська можуть припинити свою роботу

Вересень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

У такому разі представники ДСНС підуть з позовними заявами до суду, повідомив на апаратній нараді перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, оскільки експлуатацію приміщень названих десяти закладів у новому навчальному році (із 26 наявних у місті) фахівці ДСНС не дозволили. 

На даному етапі відповідальність за їх функціонування взяла на себе міська влада, з посиланням на те, що виконання робіт відбувається за календарним планом на 2018 рік.

Однак, якщо цей план не почне реалізовуватись, а на сесії міської ради у кінці місяця не буде прийнято належних рішення, рятувальники мають твердий намір звернутися до суду.

Щодо ситуації зі станом пожежної безпеки у загальноосвітніх навчальних закладів загалом в області, то переважна більшість територій проблем не мають. Разом з тим, за словами Сергія Коваленка, слід завершити роботи у Вільшанському, Гайворонському, Компаніївському, Новгородківському, Олександрівському, Кіровоградському районах, містах Олександрії, Кропивницькому, Світловодську. Найгірша ситуація у Світловодську.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool