У Кропивницькому бібліотекарі провели День інформації

Вересень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 554 | Коментарі: 0

Кожне місто має свою долю, свою історію, і свій день народження. Цього року Кропивницький святкує свій ювілей – 265 років!

Центральна міська бібліотека для дітей приєдналася до святкування ювілейного Дня міста та підготувала для юних кропивничан максимально інформативну та пізнавальну програму з історії та сьогодення нашого міста.

Заходи проходили в рамках Дня інформації «Серцю любе місто» на двох локаціях – в бібліотеці та в центрі міста - на вулиці Дворцовій.

Для читачів бібліотеки представлена книжкова експозиція «Моє місто – гордість моя», яка розповідає про найяскравіші епізоди багаторічної історії Кропивницького, його мешканців, його таланти та надає можливість побачити неповторний образ міста, закарбований у світлинах фотоальбомних видань.

Використовуючи інтернет ресурси наші читачі мали можливість мандрувати, як в минуле – слайд-презентація «Його ім’я на карті міста», так і в сьогодення – пряма трансляція святкування Дня міста.
Протягом дня в бібліотеці звучали поетичні хвилини «Краю мій, оспіваний в віршах».

Учасники заходу демонстрували свої знання під час проведення краєзнавчої вікторини «Чи знаєте ви своє місто?».
А на вулиці Дворцовій юні та талановиті актори театру книги «Буратіно» вітали рідне місто зі святом.

Три трупи, три вікові категорії підготували три вистави: «Найкращий дім», «Казка про книжку» та «Маша і Ведмідь»,щоб дарувати радість наймолодшим мешканцям міста-ювіляра! 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool