1 тис. 300 вагонів відремонтовано у пасажирському вагонному депо Каховка

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

За період з 2001 по 2013 роки у Каховському пасажирському вагонному депо відремонтовано: 59 вагонів деповським ремонтом, капітальними ремонтами у об’ємі КР-1 - 453 вагони, КР-2 - 643 вагона, КР-2М - 4 вагони, капітальним ремонтом з подовженням терміну служби - 141 вагон. У 2014 році вже відремонтовано 16 вагонів в об’ємі КР-1.

Всі відремонтовані вагони мають сучасний інтер’єр – матеріали і комплектуючі відповідають сучасним пожежним та санітарно-гігієнічним вимогам.
У депо ремонт здійснюється у восьми основних ремонтних цехах: по ремонту колісних пар і роликових підшипників, автозчепних пристроїв, редукторно-карданних приводів і візків, холодильного устаткування, гальмівного устаткування, гасителів коливань, електроустаткування і акумуляторних батарей. Працюють виробничі цехи з підготовки вагонів у ремонт (де проводиться розбирання внутрішнього обладнання до металевої поверхні кузова) та цех з ремонту внутрішнього обладнання, демонтованого з пасажирських вагонів. Крім того, працює дільниця з ремонту диванів, пошиву штор і чохлів для диванів, дільниця з ремонту перегородок та дверей; цех по складанню вагонів (де на вагоні складається внутрішній інтер’єр пасажирських вагонів).
Для ремонту вагонів в депо організовано власне виробництво близько 200 найменувань запчастин, зокрема тамбурних дверей, унітазів і умивальників із неіржавіючої сталі, литих деталей з поліаміду, гумово-технічних виробів, інших деталей і вузлів, які депо Каховка може виготовляти для потреб інших підприємств Одеської залізниці. Більшість оснащення виготовляється власними силами, на які оформлено раціоналізаторські пропозиції.
Колектив вагонного депо ст. Каховка постійно нарощує випуск з ремонту плацкартних та купейних вагонів, свого часу було освоєно ремонт вагонів-ресторанів, переобладнання вагонів-ресторанів у міжобласні, у вагони-тренажери та вагони-лабораторії.
Модернізовано та реорганізовано існуючі технічні потужності. В редукторно-візковому цеху модернізовано поточну лінію під ремонт візків пасажирських вагонів з установкою нової мийної машини і фарбувальної камери; обладнано зварювально-наплавочне відділення; дільницю механічної обробки деталей візків після наплавлення; відкрито редукторно-карданне відділення з дільницею балансування карданних валів і муфт. Цех автоконтрольного пункту дообладнано необхідними установками і пристроями для ремонту та випробування гальмівного обладнання пасажирських вагонів. В цеху з ремонту автозчепного обладнання відкрито дільницю з ремонту буферних комплектів та гасителів коливань. Електроцех доукомплектовано станцією для випробування високовольтного обладнання. В цеху по ремонту санітарно-технічного обладнання відкрито дільниці з ремонту труб і котлів опалення та кип’ятильників. В заготівельному цеху відкрито дільниці з виготовлення вхідних дверей, підніжок, працюють верстати для виготовлення декоративної смуги та нижньої обшивки кузова вагона. Працює нове приміщення для ковальсько-пресового відділення. Котельну депо переведено на газове опалення.
З 2009 року в депо працюють дрібоструминний і фарбувально-сушильний комплекси для впровадження нових сучасних технологій фарбування вагонів у депо
Значна увага в депо приділяється протипожежній безпеці пасажирських вагонів. Працює дільниця з поверхневого вогнезахисного просочування
На сьогоднішній день в вагонному депо Каховка працюють 534 особи. Колектив депо сумлінно працює над вдосконаленням ремонту та модернізації пасажирських вагонів для забезпечення комфорту і безпеки перевезення пасажирів залізничним транспортом. Нагадаємо, що трудовий колектив пасажирського вагонного депо Каховка посів перше місце у Дорожньому змаганні між структурними підрозділами залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool