На Кіровоградщині проводять спільні рейди

Квітень 09, 2022 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

Мобільні групи, до складу яких входять поліцейські або представники територіальної оборони, рятувальники, представники місцевої влади, лісівники, екологи, патрулють території екосистем та проводять роз’яснювальну роботу у житловому секторі.

Так, жителям Новопразької, Великоандрусівської та Петрівської територіальних громад Олександрійського району наголосили, що пожежі в житлі, і в екосистемах виникають, як правило, у результаті безвідповідального господарювання або через порушення правил пожежної безпеки у побуті, та закликали бути максимально уважними і обережними. Крім того, людям нагадали про значні штрафи та кримінальну відповідальність за випалювання трави, а також правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та деякі положення цивільного захисту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool