На Кіровоградщині виникло чотири пожежі (ФОТО)

Січень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 1399 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 4 пожежі різного характеру.

На Кіровоградщині виникло чотири пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло чотири пожежі (ФОТО)


Так, 6 січня о 10:00 у Приютівській громаді Олександрійського району сталось займання 2 м2 сміття в будівлі, що не експлуатується. Олександрійські вогнеборці о 10:40 приборкали пожежу.

О 12:49 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння, яке належить двом господарям, по вул. Робочій м. Кропивницький. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 10 м2 речей домашнього вжитку, 6 м2 облицювання стін та 2 м2 перекриття житлового будинку. Кропивницькі вогнеборці загасили займання о 15:01.

 О 15:45 по вул. Воїнів Інтернаціоналістів м. Бобринець Кропивницького району сталось займання автомобіля BMW, 30 м2 покрівлі гаражу та 25 м2 надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Бобринецькі рятувальники приборкали займання о 16:23. Після цього їм довелось ліквідовувати пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Шевченка м. Бобринець, повідомлення про яку надійшло о 17:03. Пожежу загальною площею 10 м2 було ліквідовано о 17:43

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool