На Кіровоградщині триває вакцинація рятувальників (фото)

Травень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1217 | Коментарі: 0

Розуміючи нагальну необхідність вироблення колективного імунітету проти смертельно небезпечного вірусу COVID-19, рятувальники та працівники Служби порятунку Кіровоградщини долучаються до кампанії вакцинації.

Так, 5 травня 59 співробітників апарату ГУ ДСНС в області, а також АРЗСП, 1-го ДПРЗ м. Кропивницький, 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска пройшли первинне щеплення у медичному центрі ГУ ДСНС в області проти коронавірусної інфекції.

Для вакцинації використовується препарат Pfizer/BioNTech.

Рятувальники, що виявили бажання вакцинуватись, попередньо пройшли медичне обстеження на відсутність протипоказань до введення вакцини. Безпосередньо перед процедурою щеплення проводиться додатковий огляд та надається допуск до вакцинації.

 триває вакцинація рятувальників

 триває вакцинація рятувальників

Прес-служба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool