Зіркова прем'єра «Джентльменів»

Січень 28, 2020 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1450 | Коментарі: 0

На днях відбулася зіркова вечірка у Києві з нагоди виходу у широкий прокат фільму «Джентльмени». 

Кримінальна комедія викликала у глядачів здивування. "Режисер Гай Річі перевершив себе", - ніби в один голос після показу проговорювали зірки. І дійсно, неочікувані повороти, інтерес з перших і до останніх хвилин фільму, цікавий сценарій та чудова гра акторів. А головні ролі виконали улюбленці публіки Меттью МакКонахі, Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г’ю Ґрант, Генрі Ґолдінг. 

Відкривати усіх таємниць не можемо, але скажемо тільки те, що головний герой фільму у виконанні харизматичного Меттью МакКонахі – успішний кримінальний бізнесмен, який хоче вийти з бізнесу та зажити життям чесного буржуа зі своєю красунею-дружиною. Але простого виходу зі світу криміналу не існує. Тепер йому потрібно знайти шлях найменшого супротиву, продати вигідно бізнес та залишитись живим. Що буде з ним далі?

Які випробування чекають героїв? Дізнатися можно з 30 січня у всіх кінотеатрах країни.

На днях відбулася зіркова вечірка у Києві з нагоди виходу у широкий прокат фільму «Джентльмени».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool