Зіркова пара Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян одружилися вдруге в Таїланді

Березень 26, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

Після першої шлюбної церемонії, що відбулася в червні минулого року, молодята не мали можливості поїхати в медовий місяць, тому вирішили надолужити це зараз..

У Таїланді щойно відкрився сезон, тож Тоня й Арсен відбули в романтичну подорож у цю екзотичну країну. Шлюбна царемонія проходила українською мовою на морському узбережжі острова Ко Чанг(Острів Слона). Молодят супроводжували друзі та колеги.

Тоня:

«Освідчитися можна один раз, а провести церемонію можна і двічі, тим паче на такому екзотично-романтичному острові. Тут пахне щастям, а сонце прокидається саме для нас! Медовий місяць нарешті відбувся.”

Молодята встигли відвідати Бангкок, Аютаї (історичний центр з великою кількістю будистських храмів), покататися на плавучому ринку, розмалювати власні керамічні вироби на порцеляновій фабриці, випити кокоси на пальмовій плантації і проїхали по чотирьох екзотичних островах.

Арсен:

«Сприймайте наш медовий місяць як твір. Тому весільна церемонія була для нас наче кульмінацією цієї пригоди. Кохання - єдина справжня пригода в житті.»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool