Зірки про премію «YUNA» (ФОТО)

Лютий 24, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1693 | Коментарі: 0

Під час шостої церемонії нагородження Національної музичної премії «YUNA», FOTOINFORM.NET поцікавився у зірок нашої країни щодо їх думки з приводу розвитку українського шоу-бізнесу та музичної премії зокрема.

Телеведучий, шоумен, ведучий червоної доріжки Національної премії «YUNA» Артем Гагарін вважає: «Хороша премія, як і хороший коньяк, хороший виски, у нього повинна бути своя витримка. Тому що у перший рік, якщо премія пройшла добре, можливо пощастило, другий рік – повторили просто те над чим працювали минулий раз, третій рік – потрібно вже чимось дивувати, і я не говорю про шостий рік…І круто, що вдається триматися, дивувати і приносити нове. З’являються гідні конкуренти у цій премії, але при цьому вони залишаються на плаву, вони у топі. Крута премія і вже другий рік на червоній доріжці крутий ведучий (сміється).  Дуже класно, що в «YUNA» з’явилась ще одна родзинка, те що не мають інші премії – номінація «Новий подих», де представленні артисти, яких взагалі ніхто не знає і в цьому є кайф, тому що зазвичай, щоб потрапити на якусь премію треба мати популярність, мати ротації, а тут великий шанс молодим. Це важливо, тому що останнім часом в українському шоу-бізнесі з’явилися нові імена, поштовхом до цьому стала ситуація у нашій країні, те, що відбувається є жахливим, але що стосується нашого шоу-бізнесу, то є здвиг у гарну сторону, за останні три роки у нас дуже багато талановитих людей з’явилися і найголовніше – вони нікуди не поїхали».

Телеведучий, шоумен, ведучий червоної доріжки Національної премії «YUNA» Артем Гагарін

Ми поцікавились у фронтмена гурту«Pianoбой» Дмитра Шурова, що допомогло зробити  премію «YUNA»однією з найпочесніших. На його думку: «У першу чергу допомогло те, що організатори роблять якісне шоу, кожен момент продуманий та на високому рівні. А по-друге, відсутність конкурентів. Адже в цілому в нашій країні з преміями доволі глухо, і в якомусь сенсі це велетень серед ліліпутів. Я переконаний, що будь-який працездатний гурт, навіть безталанний, який протримався 10 років на сцені, автоматично для людей стає культовим і це жахливо, так не має бути, але це реальність. І ці гурти продовжують за тим же матеріалом по коло гастролювати. В якомусь сенсі так же й премія…Дуже маленький ринок, тому ті премії, які є, їх потрібно берегти, підтримувати та максимально розвивати, щоб з’явилися нові, коли ця стане на рівень вище».    

  фронтмена гурту«Pianoбой» Дмитра Шурова

Співак DimaLibra висловив свою точку зору: «Український шоу-бізнес не збалуваний преміями, тому те, що вона є це вже її ставить на якійсь високий рівень. Плюс і в тому, що номінанти з різних ешелонів української музики.

Співак DimaLibra

Я вважаю, що організовувати премії потрібно і однією премією не повинен обмежуватися шоу-бізнес країни, повинна бути конкурентноздатність.  Премія «YUNA» - це дуже круто. Окрема подяка організаторам, що є така номінація, як «Новий подих», тому  що це велика підтримка молодих артистів, таких як я. Нам говорять, що ми Вас помічаємо, ми знаємо, що Ви є, просто можливо підтягніться, зробіть  ще трошки краще і тоді у наступному же році в номінаціях більш високих Ви будете представлені. Це дуже чудово, це дає силу та віру у свої сили. Загалом подібні премії задають якійсь нові тренди, нові поштовхи, стусани, дають можливість артистам трошки перезавантажитись, аби ставати кращим, адже стояти на місці це не є виходом».

Дует «Анна-Марія»розповіли: «Ми гарно спілкуємося з Павлом Шилько, який є головним організатором цієї премії, одного разу він сказав таку фразу, що він нікому не побажає бути організатором музичної премії. Адже сиве волосся у нього з’явилося конкретно після організації премії. Це важко, але дуже необхідно, вони відкривають нові імена, поєднують іменитих зірок та нових».   

Дует TamerlanAlena вважають:«Як то кажуть свято короля прикрашає світа. Сьогодні усі гарні, нарядні і найголовніше тут зібралися й ті, хто своєю музикою прославляє свою країну і мотивує багатьох наших . Ми завітали на премію, аби отримати відмінний настрій від гарного шоу. Цікаво зустрітися з колегами.

Співачка Alyosha підкреслила: «Те, що премія стала однією з найпочесніших пов’язано з організаторами, їх великою працею, бажанням та намірами зробити цю премію такою популярною і важливою. Він зробив свою справу, я думаю, що якщо хтось ще забажає з таким же бажанням щось зробити у нього обов’язково вдасться. На гарний добрий намір завжди є відповідь Всесвіту».

Олег Скрипка наголосив: «Сподіваюсь, що із року в рік серед номінатів все більше буде тих, хто співає на українській. Адже не вистачає нашому шоу-бізнесу української мови, поки цей фронт ми на виграли. Якщо б наш шоу-бізнес був україномовний я б був дуже щасливим».

Олег Скрипка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool