Зірки про Бал Квітів та церемонію нагородження успішних жінок (ФОТО)

Квітень 27, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1758 | Коментарі: 0

«Бал Квітів» з Миколою Тищенко, що відбувся у Києві, зібрав у ресторані COIN чималу кількість відомих особистостей України.

Захід проводиться п’ятий рік поспіль. Щороку в рамках Балу організатори відзначають представниць прекрасної половини людства почесним званням «Найуспішніша жінка року». Цього річ відзнаку отримали 15 жінок, що досягли значних висот у своїй сфері діяльності та стали переможцями голосування.

FOTOINFORM.NET також мав за честь стати свідком цієї події. Ми поспілкувалися із зірками українського шоу-бізнесу про значущість даної події у житті переможниць та жінок всієї держави загалом.

Український дизайнер Андре Тан наголосив:

«Вважаю, що жінок загалом завжди потрібно хвалить, пестити та плекати, тому що, якщо ти не говориш жінці компліменти, якщо не кидаєш до її ніг діаманти, не нагадуєш їй, яка вона крута та класна, то в принципі тоді вона, гарна квіточка починає вже в’янути. Тому мені здається, що дуже важливо відзначати жінок, робити для них ось такі чудові свята».

 

 

 

Співачка і популярний ді-джей Анна Добриднева вважає:

«Коли є можливість зробити свято, подякувати, відзначити, нагородити когось за його працю, досягнення, цілеспрямованість, зібратися усім дружньою, гарною компанією, розсипати один одного компліментами – це круто. Бал Квітів, як привід однозначно чудовий, але вважаю, що будь-яка церемонія нагородження є додатковою мотивацією та джерелом гарних емоцій. Це мені здається дуже правильним».

 

 

Співак Влад Ситник підкреслив:

«Жінок завжди потрібно цінувати. Чомусь в нашому суспільстві склався такий стереотип, що жіноче свято – це 8 березня, День Народження, Новий рік і т.д. Мені здається, що жінок потрібно постійно вшановувати, адже саме жінка - це найголовніше для будь-якого нормального чоловіка, це передусім продовження роду, це те заради чого ми всі живимо, творимо і взагалі щось робимо. Тому це важливо і мені хотілося б щоб таких заходів було, якомога більше».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool