З нагоди дня батька Julik розповів про сімейні цінності та виховання сина

Вересень 16, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1295 | Коментарі: 0

Щорічно у середині вересня в Україні відзначають найтепліше та найрідніше сімейне свято - День батька ! 

Лише раз у рік вдячні діти, вітають із цим святом своїх татусів. З нагоди цього свята Julik поділився думками, стосовно виховання дітей! Як правильно виховувати дітей та чи потрібно дозволяти усе - читатйте у матеріалі.

Катерина та Julik (спр. ім’я Назар Гук) познайомилися ще десять років тому, коли Юлік не був Юліком, а здібним хлопцем, який отримав музичну освіту в Італії. Катя на той час була ученицею школи. Вони довго «придивлялися» одне до одного, та й з рештою пов’язали своє життя.

У 2016 в подружжя народився син, якого іменували Денисом - ось такою є історія знайомства та заодження щасливої родини ! До слова , нещодавно пара святкувала 5-річчя з моменту одуження!

Як відомо, ще торік Julik працював у відомому колективі Dzidzio, та мав вкрай насичений графік. Тижневі гастролі , перельоти та постіні концерти розлучали пару частенько, доприкладу, якщо брати повноцінний місяць , то пара бачилась всього лиш 3-4 дні. Та все змінилось із виходом Julika із колективу , артист вдічі більше часу став приділяти родині та вихованню сина!

«Я тішусь, що маю змогу спостерігати як росте та як розвивається мій син! Око милується коли бачиш перші самостійні кроки, слова , також приємно просто разом проводити час!» - додав Julik.

З поміж активного робочого графіку іменитий татусь знаходить час на щоденні прогулянки , розваги та активний відпочинок із Денисом!

"Для мене виховання сина доволі відповідальний процес, адже я хочу дати Денису те, чого сам не мав у дитинстві. У вихованні найгловніше - не балувати та не пестити! Одним словом, повинен бути баланс ", - зазначив артист.

© 2018 PR Julik 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool