Всеукраїнський тур гурту СКАЙ відкриває друге дихання

Жовтень 11, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

Відомий український рок-гурт анонсує 2-гу частину туру «СКАЙ 15 РОКІВ». Вже цієї осені музиканти зустрінуться з прихильниками Черкас, Сум, Чернігова та інших міст в яких не побували в 1 частині ювілейного туру.

«Вирішили розпочати новий концертний сезон чудовими новинами! Ми продовжуємо тур «СКАЙ 15 років»

 В деяких містах – це виступи «на біс», прихильники з інших міст почують цю програму вперше. Через велику кількість запитів на сьогоднішній день ми не можемо анонсувати всі концерти одразу так як графік формується. Проте, обіцяю, зробимо все можливе, аби відсвяткувати цю пам’ятну дату з кожним з вас. Думаю, наше 15-річчя на сцені плавно перейде у 16-й день народження який ми із радістю відсв'яткуємо з нашими прихильниками», - Олег Собчук не приховує запалу.

 

Графік туру:

 

18.10 Олександрія

28.10 Самбір

10.11 Чернігів

14.11 Житомир

20.11 Суми

21.11 Прилуки

23.11 Кременчук

24.11 Черкаси

26.11 Кропивницький (Кіровоград)

27.11 Луцьк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool