Відомі співаки, актори, телеведучі про вподобання

Березень 26, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 4469 | Коментарі: 0

Розуміння краси у кожної людини вирізняється, а яке воно у зірок українського шоу-бізнесу? На цю тему FOTOINFORM.NET поспілкувався на червоній доріжці  церемонії нагородження «Viva. Найкрасивіші 2016» з популярними ведучими, співаками та акторами.

Шоумен, учасник «Квартала 95» Артем Гагарін вважає: «Гарна людина - це передусім Анатолій Анатоліч (сміється). Чомусь одразу це виникло у голові. А якщо серйозно, то гарна людина та, яка має гарне почуття гумору. Адже всі якійсь недоліки можуть сховатися за твоєю посмішкою та сміхом навколишніх людей. Якщо ти вмієш над недоліками пожартувати, посміятися, то ніхто не буде на них звертати увагу, акцентувати на них».

Шоумен, учасник «Квартала 95» Артем Гагарін

Телеведучий, ведучий «Євробачення 2017» Тимур Мірошниченко наголосив: «У кожного своє поняття краси. Наприклад, ти дивишся на одну й ту ж дівчину з друзями, тобі вона подобається, йому вона не подобається. Я дуже багато веду конкурсів краси і не розумію, як члени журі взагалі визначають, хто з них кращий, тому що всі вони класні». Тимур також відверто розповів, за якими параметрами визначає, хто є гарним: «Не буду лукавити спершу звісно я оцінюю зовнішність, тому що завжди хочеться аби поруч з тобою була гарна людина. Загалом, як змінюються пори року, так само зміняються і мої вподобання жіночої краси».

Телеведучий, ведучий «Євробачення 2017» Тимур Мірошниченко

Акторка Катерина Кістень оцінює красу людини таким чином: «Головне - внутрішня краса, вона завжди залишає відбиток на зовнішності. Я в цьому впевнена й переконуюсь в цьому щодня. Чим прекрасніша людина зсередини, тим його риси благородніше, і очі його, вони висловлюють якійсь сенс,  і тому на нього приємно дивитися».

Акторка Катерина Кістень

Співачка Alyosha підкреслила: «По-перше, красу людини треба судити за вчинками якій вона робить. По-друге, це просто людина, яка вміє за собою слідкувати, яка виглядає прекрасно, до якої жодного разу не можна сказати, що вона якась не так виглядає. По-третє, це характер людини, те як вона говорить, ходить... Все, що формує особистість і є нашою красою. Звичайно для мене найкрасивіший і найкоханіший – мій чоловік Тарас Тополя».

Акторка Катерина Кістень Співачка Alyosha

Соліст гурту «Rumbero’s» Олег Серафін підкреслив: «Гарною людина має бути зсередини.  Зовнішнє є тим, що може зі сторони здаватися, це може бути зробленим стилістом, пластичними хірургами, зроблене ще якимось образом, але зсередини людина не зміниться. Якщо вона не гарна всередині, то якою б гарною не була її зовнішність, це нажаль не та краса, як на мій погляд».

Соліст гурту «Rumbero’s» Олег Серафін

Співак Вадим Олійник вважає: «Передусім – успішна людина, талановита людина, амбіційна та сильний духом».

 Співак Вадим Олійник

Співачка Світлана Тарабарова відзначила: «Краса людини - це вчинки. Вона або він має бути особистістю, яка веде цей світ вперед».

А ось соліст гурту «Агонь» Антон Савлепов поділився з нами думкою, що найкрасивіших дівчат та хлопців не існує: «Завжди знайдеться той, хто буде красивіше тебе, буквально через 10 років. Говорити  про те, що ти найкрасивіший - це говорити про красу вічну, тобто говорити про душу. Гарний той, хто не дає ніякого шансу засумніватися у внутрішній душевній красі».  

соліст гурту «Агонь» Антон Савлепов

Соліст гурту «On I Ona» Олексій Мартиненко наголосив: Передусім це ті, хто зсередини гарний і впевнений у собі. Я не зустрічав не впевнених у собі гарних людей, нажаль».

«On I Ona» Олексій Мартиненко

 

 Солістка гурту «On I Ona» Олена Жигарева дещозгодна з думкою Олексія: «Чому? Бувають такі випадки, коли краса не залежить від лідерських якостей, якостей характеру. Гарна людина - це гармонічна людина, і внутрішньо і зовнішньо вона має бути в балансі, і саме тоді це справжня краса».

«Плюс людина повинна нести красу в маси, у світ, а не лише зациклюватися на якійсь своїй красі», - додав Олексій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool