Відбувся реліз першого синглу GROSU у 2022 році

Лютий 04, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Пісня «Віскі» відома шанувальникам співачки, які ретельно стежать за творчістю у соціальних мережах. 

Фрагмент треку, який Аліна Гросу презентувала в Instagram, одразу ж сподобався з перших нот і став найочікуванішим релізом творчості артистки. Композиція оповідає про зради, про несправедливий вибір долі, багато хто переживав щось подібне і знайде себе в цій історії.

GROSU: «Віскі» вже 10 років. Я її написала, коли мені було 16, сидячи за роялем в інституті. Ця пісня є абсолютно автобіографічною. Це моя історія, про яку я довгий час мовчала і тільки коли рани загоїлися, я вирішила вам її презентувати. Всі ці роки я займалася пошуком стилістичного спрямування цієї пісні, пошуком того самого аранжування, яке б підкреслило мої слова та музику. Надихалася 90-ми, фільмами, піснями та своїм життям. Пошук міг бути нескінченним, але я нарешті стала розсудливою і відчула, що все готове! Хоча цілком можливо, що через деякий час ми презентуємо інші версії «Віскі», в тому числі і ліричну. Цікаво, що цей трек став моїм щасливим квитком. Завдяки йому я виграла кілька авторських конкурсів і навіть потрапила до продюсерського центру.

Відбувся реліз першого синглу GROSU у 2022 році

Екранізувати новий хіт «Віскі» співачка планує найближчим часом. Режисуватиме кліп сама Аліна та Роман Полянський: "Сценарій відеороботи ми тримаємо у суворому секреті. Проте обіцяємо, ми вас дуже здивуємо".



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool