Ведучий Олександр Скічко про Євробачення та творчу мрію

Березень 10, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2311 | Коментарі: 0

Один з трьох ведучих найграндіознішої та найочікуванішої музичної події року - «Євробачення-2017» Олександр Скічко розповів про свої досягнення та плани.

 

За словами Олександра, бути ведучим «Євробачення-2017» для нього є не просто черговою сходинкою вгору: «Це велика честь та виклик для мене. «Євробачення» - наймасштабніше музичне шоу в Європі і бути його ведучим велика відповідальність. Дуже радію, що буду представляти Україну для всієї Європи. Намагатимусь максимально добре це зробити. З нетерпінням чекаю цієї події».

На наше запитання з приводу творчої мрії, відомий телеведучий розповів, що вже працює над реалізацією однієї з них: «На даний момент я створюю свій гумористичний концерт. Це буде тандем, нас буде двоє: я і ще один хлопець. В результаті я дуже сподіваюсь, що це переросте в яскраве шоу». Яким і коли буде шоу, Олександр поки що залишив в секреті. Отож, бажаємо успіхів та чекаємо нових подробиць. А також нагадаймо, що цього року «Євробачення» вперше будуть вести тріо відомих українських телеведучих: Олександр Скічко, Володимир Остапчук та Тимур Мірошниченко. Їх обрали з-поміж десяти претендентів. Олександр разом зі своїм колегою Володимиром будуть вести репетиції, полуфінали та фінал конкурсу. За кулісами, в грин-румі працюватиме Тимур.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool