Вадим Олійник присвятив кліп Україні

Травень 31, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1819 | Коментарі: 0

Ця пісня не просто про дівчину, а про головну красуню - нашу Україну, - Вадим Олійник

Український співак Вадим Олійник випустив власну версію легендарного треку та кліпу Олександра Пономарьова "Чомусь так гірко плакала вона".

В результаті пісня вийшла легкою, при цьому зберегла весь драматизм. Кліп Вадим Олійник присвятив Україні. Образ дівчини уособлює нашу сильну та непереможну державу.

"Сьогодні усі мрії, усі думки, всі пісні присвячені нашій Україні.
Коли минуло 2 тижні війни, я зрозумів, що хочу випустити трек, хочу співати.
Почав пробувати щось створювати сам, але складно було відволіктися від військової тематики, все одно хотілося щось світле і по-справжньому романтичне, весняне".

Раптом Вадим наштовхнувся на "Чомусь так гірко плакала вона". І зрозумів, що сьогодні ця пісня не просто про дівчину, а про нашу величну державу:

"Цей трек саме про нашу красуню - нашу Україну. Вона зараз переживає тяжкі часи, але Україна переможе і перемога ця близько!" - підкреслив Вадим.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool