В Кропивницький приїде вiдома спiвачка

Лютий 07, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2066 | Коментарі: 0

21 лютого в Кіровоградській обласнiй фiлармонiï вiдбудеться сольний концерт Iрини Федишин "Цвіте калина".

Артистка вже 12 років на великій сцені. На її рахунку понад 1000 концертів, з них більше 300 із сольною програмою. ЇЇ пісні займають найвищі сходинки хід парадів країни .50 аншлагів Україною. Успішні гастролі Європою. Зокрема в Іспанії (Мадриді) у Ірини Федишин в один день відбулося 4 концерти.

Чарівна співачка зі Львова, Ірина Федишин, майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і навіть європейських глядачів. Ірина Федишин є автором більшості пісень, які виконує. Велику кiлькiсть яких спiвачка даруватиме жителям Кiровоградщини. В цiлому органiзатори обiцяють яскравий вечiр, який не залишить байдужих.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool