В Києві вручили ЕКО-премію Viva (ФОТО,ВІДЕО)

Червень 17, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1841 | Коментарі: 0

В затишному куточку столиці - на території київського “The ONE PLACE”, відбувся щорічний Атмосферний вечір бренду VIVA.

На заході мав за честь побувати і FOTOINFORM.NET, отож, ми готові ділитися враженнями. ЕКО вечірка зібрала чималу кількість відомих особистостей України, які цього разу пройшли по незвичній урочистій доріжці зеленого кольору. Дрес-код вечора також незвичний - білий і зелений колір , які символізують чистоту і природність. В рамках вечіра відбулася церемонія нагородження нової премії ЕКО-премії Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017, ведучим якої став Володимир Остапчук.

Як прокоментували зірки появу нової премії, читайте вже незабаром. Цього ж разу ми розповімо Вам про кульмінацію події- церемонію вручення.

За результатами вечора, ЕКО-премію у номінації "Еко-косметика" отримав бренд "Vigor". У номінації "Еко-готель" перемогу здобув "Radisson Blu Resort Буковель", який керується принципом екологічного ведення бізнесу і активно реалізовує програму «Відповідальний бізнес». В номінації "Еко-фуд" нагороджений продукт компанії "Равлик Боб", які спеціалізуються на корисних та смачних солодощах. В номінації" Еко-освіта” нагороду отримала “Зелена школа"- це освітній лекторій, екостартап, метою якого є об'єднання і мотивація людей виробляти нові екопрівичкі, створювати нові екопроекти.

В Києві вручили ЕКО-премію Viva

В Києві вручили ЕКО-премію Viva

Перемогу в номінації "Еко-туризм" здобув проект "Ukraїner" - один з наймолодших і успішних туристичних стартапів.

Окрім того засновник проекту "Зроблено в Україні" Юлія Савостіна стала переможцем в номінації "Еко-Блогер".

Що ж до номінації "Еко-селебріті" премії "Viva, Моршинська! ECO AWARDS 2017" , то у ній були представлені відразу три зірки. Кожна з них отримала свою нагороду: Даша Малахова була визнана в номінації "Еко-трендсеттери", Тетяна Литвинова - в номінації «Еко-лайфстайл». Переможницею в номінації "Еко-селебріті" стала Руслана Лижичко.

Протягом усього вечора вирувала гарна атмосфера, розмови велися здебільшого про рятунок екології. А яскравим доповненням та грандіозним завершенням події став виступ гурту “The HARDKISS”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool