В Києві нагородили «Жінок України 2016»

Березень 03, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2193 | Коментарі: 0

Десять успішних та відомих українських жінок - представниць різних сфер діяльності стали володарками Всеукраїнської премії  «Жінка України - 2016». Церемонія нагородження пройшла в гранд холі «Софіївський» Premier Palace Hotel.

На захід завітали номінанти, експерти у всіх номінаціях премії, партнери та зіркові гості Edipresse Ukraine. FOTOINFORM.NET також побував на церемонії, тому ми готові з перших вуст розповісти про те, як пройшла ця масштабна подія.

Як підкреслила директор Edipresse Ukraine Інна Катющенко:«Для нас сьогодні дуже важливий день, тому що ми розпочинаємо новий серйозний проект і він несе в собі дуже серйозні цінності для суспільства, а для нас - серйозні задачі, високу планку, яку необхідно тримати. У цей не простий час жінки відіграють дуже важливу роль, вони підтримують чоловіків, реалізують творчі, сімейні проекти. І загалом, життя починається від жінки. Наше завдання – підняти цінності української жінки і надихнути мільйони жінок, яким потрібна підтримка». 

«Майже 20 років журнал «Единственная» розповідає історії про жінок і для них, і в минулому році у нас виникла ідея щодо премії, - наголосила головний редактор журнала «Единственная» Юлія Мелещенко. - Зараз дуже надихають історії, які допомагають не опустити руки навіть у найскладніший час. 9 номінацій, 43 неймовірні жінки, 43 історії успіху. Жіночий журнал не може дати об’єктивну оцінку досягненням у різних категоріях, тому нам потрібні були професіонали, гідні провідники – 34 профільних експерта. Ми дякуємо їм за об’єктивність».

http://www.fotoinform.net

Переможців оголосили ведучі премії Олександр Скічко та Світлана Катренко. За загальною сумою балів від експертів та результатів голосування, уномінації «Здоров’я»статуетку та почесне звання виборола головний лікар МЦ «Сучасна ортопедія», кандидат медичних наук Ганна Вовченко;

У категорії «Спорт»переможницею стала художня гімнастка, краща спортсменка країни 2016 Ганна Різатдінова;

У номінації «Наука та освіта»кращою з кращих є академік Національної академії наук України, доктор біологічних наук Ганна Ельська;

Переможницею у номінації «Соціальний вклад» є українська телеведуча, куратор соціального проекту ТСН та журнал VIVA!Переможці Соломія Вітвицька;

За її словами: «Премія привертає увагу до сфер діяльності, якими займаються жінки і дуже добре, що є шанс привселюдно відзначити їх. Дуже радісно на душі від того, що ми стали переможцями, саме – ми. Наш проект «Переможці» продовжує жити, розвиватись. Головна заслуга цього – переможців. Нагороду присвячую їх мамам, донькам, дружинам «Переможців», вони справді надихають, хлопці втратили кінцівки, але не втратили сили духу. Я теж сестра військового і знаю, як це спостерігати за тим, що відбувається на передовій. І знаю, як рідним неймовірно важко і боляче щохвилини думати про те, що там з коханим, сином, батьком. Тому ця нагорода для них!».

У номінації «Fashion» відзначена голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська. «Я вважаю що завдяки цій премії більшість жінок подивиться і зрозуміє, що може досягати великих висот»,- звернула під час церемонії нагородження пані Ірина.

В номінації «Культура» були відзначені дві легендарні жінки – видатна українська поетеса Ліна Костенко та Народна артистка України, переможниця «Євробачення – 2016» Джамала;

 У номінації «Бізнес. Підприємництво» перемогла представник СЕО групи компаній TerrasoftКатерина Костарева;

«Бізнес. Менеджмент» - генеральний директор Міжнародного кадрового порталу hh.uaМарина Маковій. «У жінок, які управляють бізнесом є дві сім’ї: та, що на роботі і та, яка вдома. Ми їх дуже любимо і робимо все, аби вони розвивалися!»,- підкреслила пані Марина.

«Бізнес.Startup»  Ксенія Фурсова-  співзасновник 1dea.me, який спеціалізується на виробництві скретч-карт для мандрівників і мотиваційних скретч-постерів. «Дякую організаторам, що вони допомагають стартапу. Я дякую своїй родині, своїй мамі, яка є прикладом жіночності для мене. Дякую чоловіку, який вже 14 років, не лише чоловік, але й бізнес партнер. Дякую моїй команді, адже без неї нічого б не було»,- відзначила Ксенія Фурсова.

Відзначимо, що кожна номінація була представлена яскраво та епатажно:  за допомогою пісочної анімації, театру пантоміми, вокальних та музичних номерів, виступу балету «Форсайт». А фінальним акордом церемонії нагородження став виступ співачки Злати Огневич. По завершенню вечора, вона поділилася своєю думкою з приводу події: «Жінок важливо відзначати. Ми ж як квіти , якщо нас не поливати компліментами, добрими словами, подарунками,нагородами, преміями , ми просто зав’янемо. Саме тому дуже радує, що в Україні є такі премії. Гарний вечір вийшов з дуже чудовою атмосферою.

В Києві нагородили «Жінок України 2016»

«Жінок завжди треба боготворити та завдячувати, тому правильно, що роблять такі премії. І я, як артист всіляко підтримую такі заходи»,- наголосив хореограф балету «Форсайт» Олександр Лещенко.

На думку ведучого премії Олександра Скічко:  «Це надихає людей, тому що ми хочемо бути краще. Людям необхідно визнання. Звісно, краще визнання - це вдячність, коли її отримує людина, він буде робити ще більше, а інші - тягнутися, для того, аби отримати цю вдячність. Це такий своєрідний закритий безкінечний цикл».

Ведуча премії Світлана Катренко вважає: «Я думаю, що відзначати роботу жінок дуже важливо і це є очевидним. Найбільш вагомі, і навіть перші галузі робота, з якою стикається кожна людина, коли народжується, пов’язані з жінками: це і виховательки у дитячих садочках, і вчительки, і педіатри... Не треба забувати, що й в традиційно чоловічих галузях роботи є дуже багато жінок, і їх треба відзначати, аби мотивувати суспільство розвиватися. Не треба боятися відзначати роботу жінок, це не означає, що вони залишать родину і повністю зосередяться на кар’єрі. Завжди є різні жінки і різні покликання, але відзначати хороше треба завжди, добрі справи людей необхідно помічати і віддавати шану таким людям».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool