Українська кіноакадемія звернулася до Прем’єр-міністра України

Листопад 14, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Українська Кіноакадемія звернулася до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана із проханням збільшити державне фінансування національного кіно

Потужна кінематографічна індустрія є рисою, притаманною кожній державі, що дбає про своє майбутнє. Кіно має великий соціальний ефект та впливає на позиціонування України на міжнародній арені, як результат відбувається розвиток культурної галузі країни, поліпшення інвестиційного клімату, створення робочих місць та нові надходження до бюджету країни.

Спільнота українських кінематографістів стурбована тим, що у проекті Державного бюджету-2018 закладено лише 500 млн. грн. Це є критично недостатнім для розвитку та промоції національного кінематографа. Для впровадження та реалізації Закону “Про державну підтримку кінематографії в Україні” у 2018 році необхідно передбачити 2 млрд. грн.

Українська Кіноакадемія прагне до удосконалення та якісного росту національного кінематографу, саме тому звернулася із зверненням до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Текст звернення


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool