Українка Іванна Сахно у голлівудському блокбастері «Тихоокеанський рубіж: Повстання»

Лютий 23, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1640 | Коментарі: 0

22-го березня в український прокат виходить фантастичний екшн «Тихоокеанський рубіж: Повстання», продовження відомої франшизи від продюсера Гільєрмо дель Торо. Світовий конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їхнього знищення, був лише прелюдією до масової атаки на світ.

Людство готується до битви нового покоління і нового масштабу: нові відважні пілоти і нові страхітливі монстри.

У 2035 році, через 10 років після того, як людство начебто отримало перемогу над велетенським чудовиськом Кайдзю, війна закінчилася. Але люди продовжують жити зі страхом, що нестримні звірі з дна Тихого океану повернуться. Генерація молодих пілотів-курсантів, названих кадетами, проходять елітну програму підготовки, щоб протистояти смертоносній загрозі і захистити те, що лишилось від світу, який вони успадкували.

Роль одного із кадетів зіграла молода українська акторка Іванна Сахно. Іванна спеціально завітала до Києва, щоб самостійно озвучити свою героїню в українській версії фільму, поспілкуватись з журналістами та розповісти про зйомки у голлівудському блокбастері.

Про кастинг на роль Іванна дізналась від своїх агентів. Після трьох раундів прослуховувань і особистої зустрічі з режисером Стівеном С. ДеНайтом в Австралії дівчина отримала роль пілота Єгеря Вікторії.

Українка Іванна Сахно у голлівудському блокбастері «Тихоокеанський рубіж: Повстання»

«Мене викликали до Сіднея на 24 години і там Стівен сказав мені, що бачить у мені героїню Вік і час готуватись до фізичних навантажень», – розповідає Іванна. Акторці довелось не тільки кардинально змінити зачіску, а й тренуватись майже щодня по чотири години і харчуватись за програмою дієтолога, щоб набрати масу тіла. – «Я мала довге волосся, але воно не вписувалось в характер моєї героїні, тому мене підстригли під хлопця. Вік дуже сильна і наполеглива. Вона втратила батьків під час атаки Кайдзю і пройшла нелегкий шлях, щоб потрапити до програми навчання пілотів Єгеря. Кадети стали її сім’єю».

«В мене був час підготуватись і розробити образ своєї героїні, поспілкуватись з режисером, дізнатись його бачення. Я досліджувала сильних жінок, як в кіно, так і в реальному житті. Я спостерігала за Ангелою Меркель, як вона рухається, розмовляє. Вивчаючи жінок з сильним стержнем, я формувала образ Вік», – коментує актриса.

Іванна взяла участь в українському дубляжі стрічки і її персонаж на великих екранах України заговорить власним голосом і рідною мовою акторки.

Зйомки фільму тривали п’ять місяців і проходили у Австралії і Китаї. Сахно ділиться враженнями від знімального процесу: «Грати у фантастичному екшні це велике фізичне навантаження. Ми тренувались шість днів на тиждень. Наші костюми одягались майже годину і важили по 15 кілограм, і оскільки їх не можна було знімати протягом знімального дня, ми не могли ні їсти, ні пити. Потрібно було дуже багато бігати, вивчати складну хореографію бійок, рухи пілотів в Єгері. Фільм навчив мене набагато сильнішої дисципліни. Це дуже великий досвід працювати з такими професіоналами на знімальному майданчику».

Дивіться «Тихоокеанський рубіж: Повстання» з 22 березня у всіх кінотеатрах України!

«Я велика прихильниця Гільєрмо дель Торо і його творчості, мені дуже сподобалась перша частина. Наш фільм має суттєву відмінність від інших фантастичних екшнів. Він створений не за мотивами коміксів чи комп’ютерних ігор, весь цей світ – це плід уяви Гільєрмо дель Торо. Сподіваюсь, вам сподобається! Побачимось у кіно у березні!» - звернулась акторка до українських глядачів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool