У межах Національної кінопремії «Золота Дзиґа» запроваджено номінацію «Вибір глядача»

Березень 27, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Цього року глядачі зможуть обрати найкращий фільм Кінопремії «Золота Дзиґа» 

У номінації «Вибір глядача» представлено 10 найкасовіших українських фільмів, які за період прокату з 1 січня 2017 року до 31 грудня 2017 року переглянула найбільша кількість глядачів. Голосування проходить на сайтіsegodnya.ua з 26 березня до 16 квітня. 

«Кінопрем’єри українських стрічок стають справжніми культурними подіями, кіно в Україні стає масовим, і глядач його знає. Аудиторія нашого ресурсу 4,5 млн. відвідувачів на місяць - це така кількість людей, що може надати яскравий та релевантний результат. Для нас дуже важлива підтримка національного кіно, а також загальний рівень кінематографа, тому ця ініціатива - премія “Вибір глядача” - збігається із нашими пріоритетами,» - наголосила Олена Шрамко, керівник зі стратегічних комунікацій “Медіа Групи Україна”.

Фільми, які беруть участь у номінації «Вибір глядача»:

DZIDZIO Контрабас, реж. Олег Борщевський
Ізі, реж. Андреа Маньяні
Інфоголік, реж. Валентин Шпаков та Владислав Климчук
Кіборги, реж. Ахтем Сеітаблаєв
Межа, реж. Петер Беб’як
Мир вашому дому, реж. Володимир Лерт
Припутні, реж. Аркадій Непиталюк
Сторожова застава, реж. Юрій Ковальов
Червоний, реж. Заза Буадзе
Чужа молитва, реж. Ахтем Сеітаблаєв

У номінації «Вибір глядача» переможе фільм, який набере найбільшу кількість голосів за період голосування з 26 та 16 квітня. Переможця буде оголошено 20 квітня під час урочистої церемонії вручення нагород Другої Національної кінопремії «Золота Дзиґа».

Також “Золота Дзиґа” представляє Фестиваль Другої Національної кінопремії “Вибір глядача”, в межах якого стрічки-номінанти в цій категорії можна буде подивитись в кінотеатрах «Жовтень» та «Boomer» з 2-го до 11-го квітня.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool