Співаючий хірург Олександр Ломія: Люди втомилися від штучних, напудрених артистів (ФОТО)

Травень 11, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1908 | Коментарі: 0

Хірург, що співає Олександр Ломія розповів про свою місію, бажання творити музику та добро, проявити себе у кінематографі, поділився артист і про моменти відпочинку та багато іншим.

Перед тим, як перейти до інтерв'ю відзначимо, що щирість і чесність Олександра підкорила мільйони сердець публіки. Він визнаний, як найбільш рейтинговий учасник сьомого сезону «Х-фактора», що не потрапив в прямі ефіри. Разом з відомим телеведучим Ігорем Кондратюком співак успішно реалізував цікавий експеримент «Паралельний Х-фактор Саші Ломія». Щотижня, під час ефіру шоу, він ділився новим відео зі своїм виступом, і все більше і більше знаходив нових слухачів.

На сьогоднішній день він поєднує роботу хірурга з творчою діяльністю, наголошуючи, що обидві сфери є невід'ємними частинами його життя.

Хірург, що співає Олександр Ломія розповів про свою місію, бажання творити музику та добро, проявити себе у кінематографі, поділився артист і про моменти відпочинку та багато іншим.

Бажання творити допомагає Вам в хірургії?

Як в хірургії, так і в музиці прагнення створювати щось самостійно дуже допомагає. У хірургії неможливо працювати за підручником, тому що там все по-іншому, в підручнику усереднені дані. Кожен раз, коли оперуєш, бачиш нову картину. Ти повинен бути готовим приймати рішення в цю секунду. Мені це дається не легко, але я не страждаю на своїй роботі та із задоволенням її виконую.

Ви перший лікар в сім'ї?

Так, перший, як з маминої, так і з татової сторони. З дитинства всі знали, що стану хірургом, не просто лікарем, а саме хірургом. Хочу, щоб у нас в родині була династія, але ніколи не змушу своїх дітей займатися цією справою, надто складно і важко, треба дуже любити цю роботу.

А що стосується артистичних даних, вони були властивими Вашим рідним?

Напевно. Папа теж був дуже сильно артистичним хлопцем. До кожного тосту додавав вірш класиків (сміється).

Як вважаєте, в чому Ваша популярність?

У мене є припущення. Люди втомилися від штучних, напудрених артистів. Я проста людина, яка своєю творчістю несе тільки одну місію і мету - добро, любов і прості людські почуття, без гри. Я не володію якимись видатними вокальними чи артистичними даними, думаю мене полюбили через те, що я простий, я не намагаюся Вас обдурити чи якогось іншого Сашу показати. Я такий же в повсякденному житті, ті, хто мене знає, вони підтвердять це.

Читала в одному з Ваших інтерв'ю, що Ви сповнені натхнення в більшості випадуів вранці, десь о сьомій-дев'ятій ранку …

Так, це правда.

З чим це пов'язано?

З тим, що вранці мозок свіжий, думається краще, стан більш бадьорий. Ти активніше шукаєш, знаходиш, помічаєш те, чого не помічаєш ввечері, коли втомлюєшся. Увечері взагалі погано пишеться, адже увага стає більш розсіяною. Увечері можна писати тільки ледачий, сумний, депресивний блюз.

Відомо, що Ваша творчість об'єднує людей, завдяки їй народжується дружба і навіть є випадок, коли чотири сім'ї стали підтримувати зв'язок, ставши Вашими шанувальниками...

Все вірно. Є група шанувальників, вони всі мої ровесники, це сімейні дівчата і хлопці з різних міст. Вони висловлювали найбільшу активність, і я їх об'єднав в одну групу в соціальній мережі. Коли працював над «Паралельним Х-Фактором» запитував у них порад, мені була дуже цікава їх думка. Вони завдяки цьому один з одним подружилися, як одна сім'я приїжджають до мене на концерти. А взагалі, я вдячний всім своїм шанувальникам, читаю все, що мені пишуть, і зберігаю найдушевніші листи. У всіх повідомленнях одна і та ж емоція тепла і любові, це так чудово.

Як хірург, що співає, скажіть, чи можна музику розглядати, як спосіб терапії?

Напевно можна, якщо брати на науковому рівні, то точно так, тому що є альфа хвилі, бета хвилі, які нібито лікують псих хворих, але я не те що в це не вірю, я в цьому не розбираюся, це не моя спеціалізація. Однак можу Вам сказати точно, що музика сильно впливає на людину, вона може привести його в такий емоційний стан, який зможе вплинути на хід хвороби. Це абсолютно точно, тому що музика може зробити людину щасливою, і в той же час вона може зробити людину нещасною. Будь-який вид мистецтва, крім мас-медіа, може змусити людину плакати. Справжнє мистецтво змушує людину, перш за все, страждати. Не за позитивними емоціями, а саме за стражданнями людина приходить в театр,  приходить слухати концерти серйозних артистів. Тому так, безумовно, музика може впливати на все.

Над чим ви зараз працюєте?

Я зараз працюю над створенням нових 5-6 синглів, скоро їх буду випускати. Туру поки не передбачається, але може бути щось зміниться.

Чи не хотіли б спробувати себе в ролі актора кіно?

Дуже хочу, завжди відкритий для співпраці в сфері кіно, телебачення. Мене вже запрошували в українську телепередачу бути ведучим, але я не зміг чисто технічно брати участь, але я дуже хочу, дуже. Мені дуже це подобається. Мені сподобалося на «Х-Факторі» працювати, взагалі телебачення дуже сподобалося тому цілком допускаю, що якщо все зійде на зоряному небосхилі, може з'явлюся на екранах ТБ.

У зв'язку з насиченим графіком, вихідний, швидше за все, видається рідко. Коли вдається відпочити, як вважаєте за краще набиратися сил?

Я сплю. Прокидаючись, заплющує ще сильніше, але дітки не завжди дають поспати (посміхається). У вихідний я не їжджу нікуди, вважаю за краще проводити час тільки вдома, з дітьми, з сім'єю. Адже якщо я вдома, для них це теж як подарунок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool