Співак Влад Ситник: «Вона об’єднує та дарує особливу енергетику»

Травень 18, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2585 | Коментарі: 0

Український співак, фіналіст першого сезону шоу «Голос країни» Влад Ситник поспілкувався з FOTOINFORM.NET

 

 

Володар красивого баритона з неповторним тембром розповів, що знаходить позитив в своїй роботі та цим надихається:

«Музика – це моє життя. Ми разом з моєю командою творимо, пишемо музику, пісні. Коли навкруги стільки негативу з урахуванням усіх політичних обставин у країні та в світі загалом, я вважаю, що моя професія рятує мене та дарує позитив. Виходячи на сцену, для мене найбільша нагорода - це аплодисменти, відгуки слухачів, як позитивні, так і негативні, вони надихають на розвиток, самовдосконалення».

Артист поділився своєю творчою мрією: «Мені здається у всіх артистів вона є ідентичною. Найголовніше - досягти визнання, великих успіхів в музичній сфері та впізнаваємості, того, щоб люди тебе слухали, цьому раділи і це приносило їм позитив».

На думку Влада, музика – це не просто мелодії, зіткані через ноти та почуття, музика дарує особливу енергетику людині, вона здатна на багато чудес:

«Музика – це взагалі те, що об’єднує людей, те що допомагає пережити якійсь негативні моменти. В мене, наприклад з урахуванням того, що я слухаю, може сформуватися настрій на найближчий час, на цілий день, і навіть на тиждень, це теж свого роду чудо. Ми слухаємо музику у різні періоди свого життя, вона завжди супроводжує нас».

Як відомо, Влад Ситник представлятиме Україну на фестивалі «Слов'янський базар у Вітебську 2017», який пройде з 11 по 19 липня 2017 року. Наразі артист окрім випуску нових пісень, концертів, готується до цього важливого виступу. Ми бажаємо Владові успіхів, натхнення і сподіваємось, що вже скоро зустрінемось знову, аби мати змогу розповісти про нові подробиці його творчої діяльності.

Співак Влад Ситник


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool