Співачка Таліна презентує нову відеороботу «Я твоєю стала» (ВІДЕО)

Вересень 14, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2335 | Коментарі: 0

Після бурхливого літа складно знайти задоволення у настанні холодної пори року.

Але ми знаємо як це виправити! «Свіжа кров» українського шоу-бізнесу співачка Таліна презентує для вас свій другий кліп на ліричний Pop-RnB трек "Я твоєю стала".

Відверто про найпотаємніше почуття співає виконавиця і закликає завжди прислухатися тільки до серця, наперекір усім сумнівам і страхам. Це потужний музичний антидепресант, який граючи у ваших навушниках, стане відмінним саундтреком дня.
«Моя творчість базується винятково на внутрішніх відчуттях. Емоція в чистому, натуральному вигляді. Моя музика написана з "атомним" почуттям - себе у всесвіті і всесвіту в собі»- розкриває основний меседж своєї творчості співачка.

У новій відеороботі співачка також зізнається у почуттях до рідного міста Києва. У кліпі ви побачите мальовничі куточки міста переплетені гучними автомагістралями. Одна зі сцен знімалася навіть в легендарних столичних трамваях. Також настрій кліпу передає сьогоднішній стан навколо, коли насолоджуєшся останніми теплими днями та згадуєш усі пригоди літа. За 24-годинні зйомки відео знімальна група встигла відзняти всі відтінки бурхливого дня в столиці. До речі, щоб домогтися реалістичності, знімальна група проводила зйомки на одній з центральних магістралей - вулиці Саксаганського. Співачці довелося зніматися у вируючому потоці машин!
Аранжувальником майбутнього хіта став Вольдемар Станіславський - відомий співпрацею зі співачкою Максим, Митей Фоміним, Melovin і Oleynik.

Про співачку
Таліна, на відміну від сучасних синтетичних поп-дів, уособлює в собі українську красу вокалу і природню розкіш тембру. Її місія прикрасити своєю творчістю навіть найпохмуріші дні і додати фарб у щоденну рутину, куди часом потрапляє кожен з нас. Співачка професійно вивчала музичне мистецтво і вокал. Її дебютні роботи "Відпусти", "Не забувай", "Сумно мені", "Жива и вільна" отримали позитивну оцінку слухачів та музичних критиків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool