Співачка GROSU презентувала новий сингл про кохання

Червень 04, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Долю цього треку вирішували мої підписники в соцмережах. Я не знала, яку пісню випускати: щемливу чи позитивну, тож виклала фрагменти обох та попросила поділитися думками слухачів. 

Більшість висловились, що сьогодні на часі саме танцювальна і запальна “Грозами”. І це не дивно, адже моя нова пісня створена для підняття настрою,а які б тяжкі часи не були, люди завжди закохуються та шукають позитив у кожному дні, - підкреслила артистка.

“Грозами” - це сингл про незаплановане, довготривале кохання, яке приносить задоволення, але в той самий час може бути токсичним:

“Буває, що випадкова зустріч швидко переростає у п'янке кохання. Ми тільки-но починаємо проводити час з людиною, яка нам надзвичайно сподобалась і це викликає бурю емоцій, але не завжди це приводить до добра”.

Це перший хіт української співачки, який вона записувала на відомій студії Лос-Анджелеса, де свої хіти створювало багато світових артистів.

“Звичайно, важко записувати трек без моєї команди з Києва. Я дуже за ними сумую. Але, поки я проходжу навчання в акторській школі в Америці, ми вирішили звернутися до іменитої студії, і це був цікавий досвід”.

Разом із треком, GROSU презентувала нову відеороботу. Зйомки проходили між заняттями, знімала на телефон та монтувала власними силами:

GROSU

Витрачати кошти на кліп сьогодні не на часі! Зараз є більш важливі речі, на які йдуть гроші. Проте, хотілося зробити подарунок глядачам, сподіваюсь в мене це вийшло”.

Прем'єра відбулася на офіційному YouTube-каналі співачки


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool