Що спільного між кухнею і ТНМК (ВІДЕО)

Липень 18, 2020 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1297 | Коментарі: 0

Зірки, попліткуємо? - це новий проект про закулісся шоу-бізнесу та улюблених артистів.

Сюжети будуть виходити на однойменному YouTube-каналі тележурналіста та блогера Ксенії Куприненко. “Плітки - це відверті розмови на будь-яку тему. Тому, готуємо для вас відвертості, які не змогли вивідати інші. Ми покажемо вам, які вони поза сценою”.

Відверті інтерв’ю, новини, бекстейджі із закулісся - це далеко не весь спектор, який готує новий проект про шоу-бізнес та публічних людей. Звичайно будуть сюрпризи. Про все це, ви дізнаєтесь трохи з часом на цьому YouTube-каналі.

А поки, представляємо перший сюжет проекту. Що спільного між кухнею і ТНМК? Навіщо Фоззі займатися кіно? Ким бути вигідніше: сценаристом чи автором пісень? Чому Фагот зрадів пустій вулиці? Яке воно - сьогодення шоу-бізнесу та ще декілька секретів. Дивіться прямо зараз та підписуйтесь на канал “Зірки, попліткуємо?” )))


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool