Роберт Де Ніро рекомендує: Зберігай соціальну дистанцію

Жовтень 29, 2020 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Набрид карантин, забуваєте про маску і соціальну дистанцію?

Лауреати премії "Оскар" Роберт Де Ніро, Морган Фрімен і Томмі Лі Джонс однозначно не схвалюють безвідповідальної поведінки. В решті-решт так можна і зовсім пропустити прем'єру нової комедії "Афера по-голлівудськи" з 19 листопада в кінотеатрах України.

"Афера по-голлівудськи" - нова кримінальна комедія, головну роль в якій виконав двічі лауреат премії "Оскар" Роберт Де Ніро, в компанії двох інших володарів статуетки Американської Кіноакадемії - Томмі Лі Джонса, Моргана Фрімена, а також Зака Браффа, Еміля Гірша і Едді Гріффіна.

Фільм знімався влітку 2019-го року в Альбукерке (Нью-Мексико, США) і Цинциннаті (Огайо, США), а також в Каліфорнії на майданчиках студії Universal. Про проект стало відомо весною 2019-го року, коли було оголошено, що зіркове тріо Роберт Де Ніро, Томмі Лі Джонс і Морган Фрімен знімуться в новій авантюрної комедії від сценариста і режисера Джорджа Галло ( "Встигнути до опівночі", "Погані хлопці", "Аналізуй це"). Пізніше стало відомо, що до проекту приєдналася зірка "Клініки" актор і режисер Зак Брафф.

За сюжетом стрічки, в Голлівуді зразка 1974-го року вже яке десятиліття намагається схопити удачу за хвіст продюсер Макс Барбер (Роберт Де Ніро), який разом зі своїм племінником (Зак Брафф) намагається залишитися на плаву після провалу чергового "шедевра". Все б нічого, але гроші на фільм Барбер отримав у місцевого жорстокого боса мафії (Морган Фрімен) і їх треба повертати.

Роберт Де Ніро рекомендує: Зберігай соціальну дистанцію!

У розпачі Барбер навіть вирішує продати кращий сценарій, який коли-небудь потрапляв йому в руки своєму колишньому учневі (Еміль Гірш), який став справжнім процвітаючим голлівудським ділком. Макс опиняється на знімальному майданчику молодого колишнього протеже якраз коли трапляється нещасний випадок - гине головна зірка фільму. Дуже добре застрахована зірка фільму... І ось так народжується Афера.

Залишилося тільки звернутися до старого-доброго інвестора з кримінальним корінням і знайти актора на головну роль (Томмі Лі Джонс) у стрічку, яка ніколи не повинна потрапити на великі екрани. Чи вийде у Макса Барбера отримати його "вбивчий кадр"? Зможете дізнатися в кінотеатрах з 19 листопада.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool