Раз, два, три: Дзідзьо розбив тарілку (ВІДЕО)

Липень 14, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1416 | Коментарі: 0

Дзідзьо на зйомках свого нового фільму «DZIDZIO Перший Раз» за кіношною традицією розбив тарілку, що символізує початок знімального процесу.

Зйомки повнометражної комедії «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ» розпочалися у Львівській області і більшість сцен для фільму зніматимуть там, де Дзідзьо провів своє дитинство: у селі Бортники Жидачівського району.

Окрім того, багато сцен будуть знімати на території старої вілли початку ХХ століття князя Євгеніуша Любомирського, нинішньої Ходорівськоі міської лікарні, де й народився Михайло Хома. Унікальним місцем роботи творчої групи є і найстаріший цукровий завод у Ходорові, який у свій час був найбільшим у Галичині та ряд інших цікавих і ніби позачасових локацій.

В якому образі цього разу постане головний герой Дзідзьо та як буде розвиватися сюжетна лінія нового фільму, поки що команда тримає у секреті. Зрештою, до прем‘єри фільму 25 жовтня не так багато часу залишилось, щоб нарешті побачити: про який «перший раз» Дзідзя йтиме мова?


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool