Подобається дивувати,- Роман Бондарчук

Квітень 11, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1552 | Коментарі: 0

Він вже підкорив світ своїми номерами, а тепер готовий здивувати з новою силою! 

15 квітня в "Жовтневому палаці" в Києві відбуватиметься незвичне шоу. В ексклюзивному інтерв'ю для FOTOINFORM.NET український ілюзіоніст Роман Бондарчук розповів, чим здивує глядачів.

“18 номерів. Буде всіма улюблений інтерактив із залом, коли глядач абсолютно випадковий, не підготовлений буде виходити на сцену і брати участь в моїх номерах. Але найбільш загадковим на сьогодні є номер, назви для якого ще немає. Його суть в тому, що у мене пропадатиме тіло, а ноги будуть просто з голови. Я зменшусь буквально до 30 см.”. 

Ви ще переконані, що такого не може бути? Роман робить виклик глядачеві! У цьому йому допомагає його дружина, в одному лиці режисер шоу

Світлана Мітрофанова.

“Також підготовці задіяно близько 30 осіб - це асистенти. піротехніка, світло, звук. У нас вже така велика сім'я однодумців. У нас дружня атмосфера, інакше ж важко рухатися далі. А для нас немає перепон, бо разом ми можемо неймовірне. Нам подобається дивувати і робимо все для цього можливе”.

Тож, не пропустіть, вже цієї неділі незабутнього вечора зі світом ілюзій.  

Подобається дивувати,- Роман Бондарчук

Подобається дивувати,- Роман Бондарчук


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool