Pianoбой подарував концерт на останній дзвоник стрийскій школі

Травень 29, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1270 | Коментарі: 0

Діти змогли об’єднати все місто в бажанні виграти конкурс, призом в якому став концерт улюбленого гурту

10 квітня Pianoбой презентував емоційний кліп на пісню “Все, що тебе не вбиває” - метафорічну історію про цькування (булінг) підлітка у школі.

Відео стало вірусним у шкільному середовищі. Багато соціальних програм взяли його за основу своїх анти-булінговых кампаній. Навіть зірки після виходу кліпа по-своєму підтримали тему флешмобом #всещотебеневбиває: про свої історії цькування розповіли Джамала, Євген Кошовий, Анна Завальська, Наталя Гаріпова, Фагот, Open Kids та інші.

- Після зйомок стихійно виникла ідея підтримати дітей та підлітків не тілько піснею та кліпом. Ми придумали подарувати концерт на останньому звонику тій школі, яка більше за всіх цього б хотіла – переможець мав набрати максимальну кількість коментарів під відео з назвою міста та номера школи від унікальних користувачів, - розповідає Дмитро Шуров.

15 травня став відомий переможець - школа №4 міста Стрий Львівської обл. Вона стала найактивнішою серед більше ніж 16 тисяч учнів інших шкіл України (в пя’тірку лідеров, окрім Стрия, увійшли дві школи Тернополя, Дніпро та Мукачево).

Це означає, що учні настільки хотіли перемоги, що підключили не тільки родичів та друзів, але й багатьох випадкових мешканців міста Стрий. Діти показали Украінї, як треба об’єднуватись заради досягення мети.

 Гурт Pianoбой вперше зіграв не тільки у школі, але й о 10 ранку. Й вперше виходила на сцену одразу після виконання державного гімну. Шуров та компанія отримали від учнів велику кількість чудовх плакатів, малюнків та подарунків, серед яких величезний торт у вигляді піаніно від 11-го класу, букет з конфет та цілу стіну теплих та вдячних слів від батьків, які, до речі, теж емоційно відплясували весь концерт. А шкільна адміністрація пригостила команду Pianoбой смачним шкільним сніданком та обідом. Решту витрат на проведення концерту – транспорт, звук, сцена, персонал – взяв на себе гурт Pianoбой.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool