Отримати таку нагороду є душевною радістю,- Тіна Кароль

Березень 24, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1580 | Коментарі: 0

Титул найкрасивішої жінки України за версією читачів журналу VIVA втретє здобула популярна співачка Тіна Кароль.

Результати голосування продемонстрували, що вона безперечний фаворит українського народу. Адже голоси за артистку максимально вирвалися вперед, близько в шість разів. Під час прес-конференції, яка відбулась по завершенню церемонії нагородження премії у Палаці «Україна», Тіна, подякувавши прихильникам за підтримку та відзнаку, попросила організаторів наступного року зняти її кандидатуру, аби дати можливість дійти до цієї вершини новим артистам.

«Для кожної людини, яка вкладає всю себе в свою справу, отримувати такі нагороди є душевною радістю. І я впевнена, що для моїх батьків це особливий день, - підкреслила Тіна Кароль,- Щиро щаслива та вдячна усім глядачам, прихильникам та ФанТіні. Через мєйкап не видно, але я червонію. Прошу у наступному році зняти мою кандидатуру з голосування, будь-ласка. Завжди буду приходити на це свято музики, краси та мистецтва, і прикрашати його піснями та своїми виступами. Хочу, щоб VIVA ніколи не зупинялась, нам дуже одиноко було без вас три роки, які тривала перерва. Для мене це були особливі три роки, які супроводжувалися неймовірними випробуваннями долею, як громадянина України. Стійкість, витримку, працелюбність, любов до життя – напевно саме ці якості оцінили читачі VIVA».

Отримати таку нагороду є душевною радістю,- Тіна Кароль


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool