Олександр Пономарьов завершив всеукраїнський тур «Полонила ти» сольним концертом у Палаці «Україна»

Листопад 27, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Золотий голос українського шоу-бізнесу подарував киянам вечір справжньої української пісні.

Народний артист України Олександр Пономарьов, кілька місяців тому тріумфально повернувся в український шок-бізнес з піснею і кліпом «Полонений». Саме ця пісня і відео надихнули артиста поїхати в тур по містах України, де за ним уже встигли скучити.

Позаду, 10 концертів у найбільших містах України, де оваціями Олександра Пономарьова зустрічали шанувальники.
26 листопада, в Палаці "Україна" з аншлагом пройшов київський концерт Олександра Пономарьова, який завершив всеукраїнський тур "Полонила ти".

Разом зі співаком шанувальники співали весь концерт його найвідоміші хіти: "З ранку до ночі", "Зіронька", "Полонений" та інші.

"Це був неймовірний тур по усій Україні і незабутній вечір у Києві, разом з такою улюбленою публікою, яка завжди чекає моїх концертів. Я гордий, що у мене такі віддані шанувальники. Тур «Полонила ти» дав мені новий творчий ривок. Вдячний кожному, хто прийшов на концерт. До нових зустрічей! ", - сказав після концерту Олександр Пономарьов.

На головному концертному майданчику країни Олександр Пономарьов виступав разом з естрадним хором NEW VOICE під керівництвом Мікаеля Кіладзе і Національним симфонічним оркестром "Київська Камерата", диригент Олег Маринченко.

Золотий голос українського шоу-бізнесу подарував киянам вечір справжньої української пісні, після тривалої творчої перерви.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool