Олександр Макаров представляє «Ворони»

Жовтень 23, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1454 | Коментарі: 0

Олександр Макаров - засновник, вокаліст та автор пісень гурту THESMILE презентує першу сольну роботу - композицію та кліп "Ворони".

«Це історія про людські долі в декількох поколіннях. І хоча сама пісня «Ворони», написана мною ще чотири роки тому, - про любов до жінки, у нашому маленькому фільмі, на мій погляд, вдалося переплести між собою кілька метафор та представити любов у зовсім іншому світлі. Цей кліп, як і сама пісня – про любов до Батьківщини. Сподіваюсь, що наш кліп "Ворони" побачать мільйони людей по всьому світі, і замисляться, що війна - це далеко не міф, який не так далеко від вашого дому",

- розповідає відомий український режисер та музикант Олександр Макаров.

Історія створення пісні та кліпу - абсолютно дивовижна, і почалася ще навесні 2016 року, коли Олександр Макаров відзняв соціальний ролик для полку «Дніпро-1».

«Цей проект був тим рідким та щасливим випадком, коли мені надали абсолютну творчу свободу. Рівно за місяць від моменту мого знайомства з Юрієм Миколайовичем Березою, командиром полку «Дніпро-1», ролик був повністю готовий. І в підсумку ця робота стала одним з найсильніших і стильних відеопроектів у моїй кар'єрі. Цей ролик практично нікого не залишив байдужим, ми отримали багато позитивних відгуків. І, що особливо важливо, він сподобався саме військовим», - згадує Олександр.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool