Олександр Ломія у Києві дав великий сольний концерт (фоторепортаж)

Квітень 27, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1979 | Коментарі: 0

Великий сольний концерт хірурга, що співає Олександра Ломія зібрав аншлаг. Довгоочікуваний захід пройшов у київському клубі «Caribbean».

Артист представив програму, однойменну з одним зі своїх хітів - «Не унять». На концерт завітали численні шанувальники, друзі та знайомі співака.

Нікому не секрет, що популярність та визнання мільйонів глядачів Олександр здобув після виступу на шоу «Х-Фактор». Тому не дивно, що поміж гостей ми зустріли членів журі та учасників даного талант шоу. Серед них- член журі «Х-Фактору» та соліст гурту «Агонь» Антон Савлепов, а також негласний наставник Олександра - продюсер і телеведучий Ігор Кондратюком, разом з яким вони організували так званий «Паралельний Х-фактор Олександра Ломіі». Під час кожного прямого ефіру харизматичний хірург завантажував на YouTube власне виконання однієї з конкурсних пісень, а глядачі оцінювали його. Кожний виступ Олександра запав у души народу настільки, що він став народним улюбленцем. Тому сольний концерт шанувальники очікували з великим нетерпінням.

Відзначимо, що на одній сцені з головним винуватцем гарного, позитивного вечора виступили найкращі музиканти столиці. Спеціальними гостями стали Гера Луідзе (The Hypnotunez), The Oscar Wild (Павло Пігура та Віталій Сичак), Chicha Band.

Більша частина пісень була присвячена коханню та прекрасній половині людства - жінкам. Олександр був дуже щирим із своїми шанувальниками, він розповідав про себе та про своїх друзів. Співочий хірург навіть заспівав пісню, як він висловився - із минулого життя, у стилі хіп-хоп. Також у його виконанні прозвучала й українська пісня «Мовчати».

Концерт тривав близько двох годин. Що характерно, вони пролетіли дуже непомітно. У залі була присутня душевна, позитивна, драйвова, а в той же час і романтична атмосфера. Олександр зумів зарядити кожного гарним настроєм, ніхто не стримував свого захоплення від таланту артиста. Абсолютно усі композиції публіка підспівувала улюбленому артистові та підтанцьовували йому. Особливим моментом вечора стало виконання хіта «Не унять», саме цей хіт зала в унісон співала із артистом, що навіть викликало мурахи по шкірі. Тому не дивно, що саме цю пісню народ попросив Олександра заспівати на біс.

«Дякую шалено талановитим музикантам за високий професіоналізм! І звичайно ж, дякую всім вам за цю любов! Я вас дуже люблю, всіх і кожного!»,- наголосив у завершені Олександр Ломія.

По закінченню концерту, співак продовжив душевне та щире спілкування із публікою. Усі бажаючи, а їх було дуже багато - практично весь зал, мали змогу взяти автограф та сфотографуватися з Олександром. Уявіть собі, фото сесія з артистом тривала більше ніж півгодини. А після цього Олександр, не дивлячись на втому поспілкувався з Ксенією Куприненко, відповів на усі запитання, за що ми щиро вдячні артистові.

Про що розповів Олександр в інтерв’ю, ми розповімо Вам найближчими днями. А поки пропонуємо переглянути фоторепортаж та коментарі глядачів:

Марина Царевська підкреслила:

«Дякую за такий теплий вечір, це було нереально. Емоції зашкалюють. Хочеться ще побувати на такому концерті. Чекаємо ще з нетерпінням».

Ірина Кулагіна наголосила:

«І ці тепло і любов абсолютно заслужені - за Ваш талант, за ставлення до людей, за щирість і відкритість, з якими Ви виходите до свого глядача, шанувальникам. Ви стільки даруєте радість, смаковий естетики! Сцена - абсолютно Ваша історія - все так легко, артистично, природно, органічно, з гумором і легкою самоіронією ! Дякую за концерт ! Чекаємо концертів і надалі завжди і постійно!».

Аліна Попова вважає: «Відмінний концерт, головне, що з душею».

Ольга Бесєдовський звернулася до Олександра з такими словами:

«Дякую Вам величезне за концерт ! Дякую за ту атмосферу, настрій, діалог зі слухачем, було дуже-дуже круто. Ми хочемо ще, а як весь зал співав «Радість моя» і Чи «Не унять» - вражаючи!!! Нам дуже сподобалось. Україна Вас чекає ! Натхнення Вам і удачі Вам і Вашій родині».

Великий сольний концерт хірурга, що співає Олександра Ломія зібрав аншлаг. Довгоочікуваний захід пройшов у київському клубі «Caribbean».

Великий сольний концерт хірурга, що співає Олександра Ломія зібрав аншлаг. Довгоочікуваний захід пройшов у київському клубі «Caribbean».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool