Новини YUNA 2018: нова номінація, поділ категорії «соло-артист» і оновлення у регламенті

Листопад 14, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

Організатори Національної премії YUNA оголосили про зміни в регламенті цього року.

Експертною радою Національної музичної професійної премії YUNA були внесені кілька змін у регламент. Серед основних – нова номінація «Найкраща пісня українською мовою», а також поділ категорії «соло-артист» на «Найкращий виконавець» і «Найкраща виконавиця».

«Найкраща пісня українською мовою» (нагороди виконавцю пісні, композитору пісні, автору слів пісні). У категорії можуть бути номіновані нові пісні, понад 90% тексту яких написано українською мовою, та які перебували у ротації на загальнонаціональних радіоканалах і/або українських музичних телеканалах у період, з 1 листопада 2016 року – 31 жовтня 2017 року.

«Найкращий виконавець». У категорії можуть бути номіновані соло-виконавці, чиї не менше двох нових пісень перебували у ротації на загальнонаціональних радіоканалах і/або українських музичних телеканалах у період з 1 листопада 2016 року – 31 жовтня 2017 року.

«Найкраща виконавиця». У категорії можуть бути номіновані соло-виконавиці, чиї не менше двох нових пісень перебували у ротації на загальнонаціональних радіоканалах і/або українських музичних телеканалах у період з 1 листопада 2016 року – 31 жовтня 2017 року.

Нагадаємо також, що днями організатори оголосили дату проведення сьомої церемонії музичної премії YUNA 2018. Нагородження переможців відбудеться 26 лютого у Палаці мистецтв «Україна».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool