Наталія Бучинська про реалії та зміни в шоу-бізнесі

Серпень 11, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1879 | Коментарі: 0

Народна артистка України Наталія Бучинська поділилася відвертостями.

Як розповідає журналістка проекту “Зірки, попліткуємо” Ксенія Куприненко: “Ми зустрілися в дуже цікавому місці, де знімався кліп "Чекаю Вдома". Звичайно, ми поговорили про того, кого вона чекає зараз. Подробиці її життя мене вразили. Наталія дійсно сильна жінка. Її чоловік вмовляв поїхати з України на час повномасштабної війни, але Наталія а її донька твердо вирішили підтримувати захисників на місці”.

Також Наталія розповіла, як вона і її рідні зустріли війну, чому вдячна Борису Джонсону і, яке її бачення з приводу мовного питання.

Авжеж, розмовляли і про творчість. До речі, не одна радіостанція не хотіла брати пісню "Дівчина-весна", яку знають напам'ять, напевно, всі: "Мені казали українська неформат, може за гроші б і взяли, але ж я не дам- поділилась співачка.- І, ось, нарешті, українська пісня популярна у всьому світі і формат назавжди!".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool