Музична платформа України 2017 - ще більше зірок

Грудень 17, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3385 | Коментарі: 0

19 - 20 грудня 2017 року у національному палаці мистецтв "Україна" відбудуться зйомки фінальної програми концертного циклу "Музична платформа України 2017".

Автори і виконавці 25 кращих пісень року за версією глядачів ТРК "Україна" будуть відзначені спеціальними дипломами та нагородами проекту. Глядачів чекає зустріч з улюбленими артистами і піснями. Свої хіти публіці подарують зірки Української естради!

Ведучі проекту-Геннадій Вітер, Марія Орлова, Світлана Катренко та Олександр Скічко-постануть в незвичайному амплуа і в гумористично-пісенній манері представлять учасників концерту. Акомпанувати виконавцям на сцені будуть музиканти симфонічного оркестру. Святковий настрій гарантовано і публіці в залі, і телеглядачам.

Зіркові гості: MONATIK, ALEKSEEV, Оля Полякова, Неангели, TamerlanAlena, Віктор Павлік, "Лісапетний Батальйон", Віталій Козловський, Ольга Горбачова, Kazka, Ділайс, Mountain Breeze, Dilemma, TARABAROVA, Oleynik, АНТИТІЛА, Melovin, та багато зіркових гостей!!! 

19 - 20 грудня 2017 року у національному палаці мистецтв "Україна" відбудуться зйомки фінальної програми концертного циклу "Музична платформа України 2017".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool