Melovin: Кожен виступ - це, як новий балон повітря

Травень 26, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3911 | Коментарі: 0

Підкорювач мільйонів сердець, приклад цілеспрямованості та працелюбності – співак MЕLOVIN. Його талант знайомий кожному украïнцю, не дивлячись на молодий вік, вiн вже досяг чималих успiхiв в шоу-бiзнесi. Зокрема, перемiг у вокальному шоу "Х-Фактор 6" та дійшов до фiналу Нацiонального вiдбору на Євробачення 2017.

Поміж насиченого робочого графiку артист знайшов час для зустрічі, аби дати ексклюзивне iнтерв'ю для Fotoinform.net. Melovin вразив своєю вiдвертiстю, фiлософськими роздуми. Спiвак подiлився власними роздумами, подробицями творчоï дiяльностi, щоденноï працi та планами на найближче та далеке майбутнє.

Коли Ви зрозуміли, що музика це більше, ніж захоплення, це сенс або спосіб життя?

MELOVIN: Способом життя для мене музика була з самого дитинства, а розуміння того, що це буде приносити капітал і дохід прийшло до мене 3-4 роки тому.

Якими трьома словами Ви можете описати значення для себе музики?

MELOVIN: Насправді дуже багато слів можна підібрати, але напевно для мене це більше свобода, любов і сила. Адже, це три речі, які роблять людину. Дуже багато інших слів зашифровані в цих словах. Наприклад, любов – це віра і т.д.

Якщо згадати найперший Ваш виступ, пам'ятайте якими були емоції?

MELOVIN: Емоції не пам'ятаю, але це був перший клас, я співав на шкільній сцені пісню «Толи еще будет». Пам'ятаю, що всі аплодували і було дуже круто.

Зараз вихід на сцену не став буденною справою?

MELOVIN: Сцена подібна лабораторії. Ти ніколи не знаєш, як ти заспіваєш в цей раз, зміниш ти щось, поміняєш чи якийсь мотив, це все настільки йде зсередини і від тієї ж самої любові, свободи і сили, що кожен виступ це як новий балон повітря. Дуже багато факторів впливають, звук, світло, сцена, ніч це або денний. До речі, денні терпіти не можу, люблю вночі виступати, тому що я нічний персонаж. До того ж, ти ніколи не знаєш, як люди на тебе відреагують, як ти завдяки цьому зможеш заспівати. Тому це ніколи не стане буденною справою. Напевно це здорово.

Ваші виступи дарують шанувальникам частинку позитиву, щастя, а що для Вас щастя, де черпаєте позитив?

MELOVIN: Позитив - це все життя, а щастя для кожного абсолютно різний. Щастя - це сім'я, друзі, фан-аудиторія, музика, коли ти можеш не просити у батьків гроші, коли ти можеш займатися улюбленою справою і просто кайфувати, відчувати себе щасливим. Тобто воно дуже абстрактне поняття. Для когось щастя - лежати вдома, сидіти на дивані і їсти, і лягти спати назад, і не можна сказати, що та людина нещасна. Воно для кожного різний.

Без щастя напевно немає натхнення

MELOVIN: Немає, щастя - це те ж саме, що натхнення. Коли ти щасливий, ти вже натхненний, ти вже з новими силами і можеш йти на студію і писати, тому я щаслива людина.

Багато Ваших колег кажуть, що натхнення залежить від часу доби. Ви, як нічний персонаж, погоджуєтеся з цією думкою?

MELOVIN: Раніше я говорив, що суто вночі працюю. Зараз же ні, або я став щасливішим, і можу писати і вдень (сміється), або це йде зверху. У мене немає тепер кордону, коли мені працювати, ось це натхнення. Мені захотілося зараз, я пішов і записав пісню.

Артистичні дані не кожному, у Вас це в роду?

MELOVIN: Я просто одесит (сміється), мені здається в цьому відповідь. Всі одесити дуже колоритні. Ми дуже самобутні ... ми, як італійці, іспанці в одному, ми махаємо руками, кричимо, голосно говоримо, ми інші (сміється).

Багатьом дуже подобаються Ваші виступи з фортепіано. А є такі музичні інструменти, на яких Ви бажаєте навчиться грати?

MELOVIN: Барабан і гітара. Проте поки що не дійшов до того моменту, коли зможу вільно грати на барабанах і гітарі і отримувати якийсь кайф. Велике задоволення отримував від фортепіано. Це, може і дивно, але це жива істота, це не предмет якійсь, це життя зосереджене в маленькому об'єкті.

Дуже цікава думка. А музика в цілому здатне на чудеса?

MELOVIN: Здатна, і до речі на будь-які дива. Музика, як найкращий лікар, найчесніший і правильний. Лікар, який бачить наскрізь всі твої проблеми, тому мені здається музиканти - це на 90% лікарі людських душ. Вони лікують людей.

Ви знайшли своє покликання - лікуєте душі людей, а що б Ви порадили тим, хто ще в пошуку?

MELOVIN: Не опускати рук. Я стикався з такими моментами, коли не знав, що мені робити і руки опускалися, але як тільки ти опускаєш руки ти починаєш особисто своїми очима помічати, як швидко летить час даремно. а коли ти чимось зайнятий, працюєш, то час летить швидко, але з насолодою. Коли я за фортепіано пишу, час летить непомітно, начебто я просидів за фортепіано хвилин 5-10, а насправді пройшло 5 годин і ми не помітили цього, і ти не втомився. Бувало, коли ми працювали в студії з вечора до 6-7 ранку, і розумієш, що ти втомлений, очі злипаються, але можу ще відіграти концерт.

В одному з інтерв'ю читала, що в Ваших планах є зйомки фільму ...

MELOVIN: Я б хотів, звичайно, але в далекому майбутньому. Є ідеї, я люблю працювати з камерою дуже, я займався режисурою, працював в кіностудії в Одесі. І повірте мені, робота на знімальному майданчику, коли ти дивишся все зі сторони не глядача, а є одним з творців цієї студії, ти дізнаєшся всі секрети зйомки, ти щасливий, тому що ти знаєш ці секрети. При цьому я б хотів би не тільки створити фільм, але й знятися у фільмі, поки що пропозицій не надходило.

Як відомо Ви колекціонуєте снігові кулі і окуляри. А є якісь любимчики в колекціях?

MELOVIN: Я завжди намагаюся не виділяти якісь великі подарунки, але у мене є найбільша куля, і я виділяю його, він стоїть в центрі колекції. Однак це не означає, що він найкрасивіший з усіх. Великий не означає красивий, багатий не означає щасливий. Тому я не виділяю улюбленців.

Є думка, що Ви «барахольщик»…

MELOVIN: Зізнаюся чесно, це так і є. З самого дитинства я збираю якісь непотрібні, старі речі. Я дуже люблю розуміти енергетику всіх цих речей. Вони дуже старі, вони несуть в собі свій посил, свою історію і це дуже круто, коли у тебе є полиця, де ти збираєш дуже старі речі. До тебе приходять в гості і ти починаєш розповідати якусь історію певну, про яку з речей.

А зберігаєте подарунки фанатів?

MELOVIN: Звичайно. У мене є листи, які я зберігаю досі і деякі листи я відправляю в Одесу до мами, де вони зберігаються, а є листи, які я чіпляю собі не стінку. Це швидше за все пов'язано з тим, наскільки я розумію іншу людину за його текстом, тобто я бачу щось схоже зі мною і виділяю ці листи для себе. Але кожен лист насправді мене надихає. У мене до цих пір є конвертик від дівчинки, де написано «Коли стане тобі дуже погано - відкрий» і я його не відриваю, мені ніколи ще не було погано (посміхається). У мене є монета, яку мені подарувала дівчина з моєї фан-сім'ї, вона знайшла монету десь у сараї, викопала її. У маленькій коробочці у мене зберігається. Вона розповіла свою історію про цю монету і дуже цікавим способом: це була закручений папірець, такий маленький згорточок, коли її розгорнув, вона завдовжки була рівно 3 метри. Я не полінувався, прочитав, дівчинка написала шалено круту історію.

Видно, що Вас дуже цінують Ваші прихильники. Цікаво дізнатися Ваше бачення українського шоу-бізнесу майбутнього.

MELOVIN: Я дуже хочу, щоб український шоу-бізнес вийшов за рамки, щоб це було щось масштабне, дуже впливове, глобальне, велике і не заштамповано. Український шоу-бізнес майбутнього визнають не тільки тут, але і за кордоном. У нас є музиканти, виконавці, яких визнають за кордоном, це дуже круто, це, як мінімум надихає мене на те, щоб не повторити успіх, а домогтися свого успіху і визнання у всьому світі.

Над чим ви зараз працюєте?

MELOVIN: У нас глобальні плани, дуже багато всього ... багато ефірів, проектів, над якими будемо працювати: це і свій міні-альбом, і концертний тур, який охопить 7 українських міст. Перший концерт буде в Києві 26 травня в Concert Club Bel'Etage. Потім ми завітаємо у Львів, Харків, Одесу, Запоріжжя та Дніпро. Я забув, що таке сон і мені це подобається. Я Ніколи не відчував від свого роду діяльності (ненавиджу слово - професія) такого почуття,ю коли все набридло. Сподіваюсь, щоб з таким зіткнуся років в 50-60.

Ви сказали про міні-альбом, коли плануєте випуск?

MELOVIN: Я б Хотів, щоб альбом вийшов восени. Намагаюся все зробити так, щоб це сталося до цього часу. А далі як вийти, все так непередбачуване, напевно через те ж натхнення.

Дякую Вам за дуже цікаві відповіді, мені здається Вам варто написати книгу. Напевно багато читаєте ...

MELOVIN: (Сміється). Ні, я багато не читаю, просто люблю міркувати, філософствувати, мені здається це у мене добре виходить (сміється).

Щиро висловлюю вдячність артистові за виділений час, цікаву зустріч. Радію з того, що Україні є ким пишатися. Бажаю, щоб популярність, яка набирає обертів збільшувалась, а усі плани здійснилися. Чекаємо нових пісень, кліпів, та концертів у містах усього світу. Впевнена, що на радіостанціях та теле-ефірах пісні Melovinа перебуватимуть на перших сходинках хіт-парадів. Звичайно ж, з нетерпінням чекаю нових зустрічей, аби мати змогу передати читачам нові подробиці творчої діяльності співака.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool