Маша Єфросініна розповіла, де бере сили під час війни

Травень 28, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1751 | Коментарі: 0

Ведуча Маша Єфросініна в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV», зізналася, що моральну підтримку знаходить не у розмовах з професійним психологом, а у роботі.

Маша Єфросініна розповіла, що під час війни знаходить розраду у компанії своєї кращої подруги, яка дивом опинилася поряд з нею в одній країні.

«Мені поки вистачає сил самій збиратися. Зі мною моя близька подруга Оля, і, мабуть, вона, як була з 1999, так вже 23 роки є найближчою. Ми дивом опинилися в одній країні. Взагалі війна розв’язала у мені певну віру в долю. Бо я не дуже була фанатом цього. Зі мною моє надійне плече, моя найближча подруга», - говорить Єфросініна журналістам каналу «Україна».

Ведуча розповіла, що часом через сумні новини може бути різкою з підлеглими, але, зазначає Маша, вона знаходить у собі сили вибачитися. Та саме спілкування з різними людьми надає Єфросініній моральних сил.

«Величезна підтримка людей. Багато читаю, мені надсилають повідомлення. Якщо у мене є вільна хвилинка, я можу прочитати хоча б 100-200 повідомлень, мені легше стає. Багато хто допомагає.  І мені щастить, я зустрічаю людей, які хочуть допомагати, хочуть багато робити для українців. Тому що, якщо мені доля дає підтримку, то думаю, що я протримаюся без психолога. Я отримую величезне полегшення, коли розмовляю з консулами, представниками різних країн Європи, і розповідаю їм в очі, що відбувається. Я бачу, як в них змінюється обличчя, що я можу дійсно впливати на великі речі. То це гігантська допомога, щоб не з’їхати кукухою, адже розумієш, що ти дієш», - сказала Єфросініна журналістам каналу «Україна».

Нагадаємо, з середини березня «Зірковий шлях» почав виходити в адаптованому до реалій війни спецформаті на YouTube-каналі, а у квітні прем’єрні випуски програми, разом з іншими улюбленими проєктами та серіалами каналу «Україна», повернулись в ефір на каналі «ІндигоTV». Щодня команда «Зіркового шляху» готує ексклюзивні інтерв’ю українських зірок, які діляться своїм досвідом у воєнний час.

Більше відео на YouTube-каналі «Зіркового шляху» та на телеканалі IndigoTv


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool