Мамою року України стала cпівачка Alyosha

Березень 23, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1676 | Коментарі: 0

На церемонії нагородження премії «Viva. Найкрасивіші 2016» cпівачка Alyosha здобула нагороду «Мама року».

 

Відома виконавиця безперечно отримала нагороду заслужено, адже вона не лише встигає створювати нові хіти, зніматися у кліпах, їздити на гастролі, але й виховує двох діточок. Alyosha подякувала організаторам та прихильникам за визнання, за підтримку.

Fotoinform.net поспілкувався зі співачкою про красу, дітей, чудеса та плани. Як розповіла Alyosha, поява дітей значно вплинуло на її творчість: «Ставши матір’ю, я стала іншою людиною, в мене є інший досвід, інші пізнання та взагалі сприймання життя змінилося. В нас є одна няня, тому що коли з’явилась друга дитина стало важкувато і з третього місяця його життя ми вирішили, що треба взяти няню».

На премію «Viva. Найкрасивіші 2016» співачка була номінована разом зі своїм чоловіком – зіркою українського шоу-бізнесу Тарасом Тополею. Вона вважає, що красоту потрібно судити по вчинкам людини: «Красива людина - це той, хто здійснює багато гарних справ. До того ж, це просто людина, яка вміє за собою слідкувати, яка постійно виглядає прекрасно, до якої не можна жодного разу сказати, що тут вона була якась не та. І звісно, красота виражається у характері, у тому, як вона говорить, те як вона ходить. Моменти, які формують особистість і є наша красота. Звичайно для мене найкрасивіший і найкоханіший - мій чоловік».

Мамою року України стала cпівачка Alyosha, Viva. Найкрасивіші 2016

Поспілкувавшись про прекрасне, ми продовжили наше інтерв’ю темою про чудеса. Співачка наголосила: «Чудеса завжди трапляються, головне просто віддавати цьому значення, тому що іноді трапляються такі речі в житті, коли ти думаєш, ну як таке сплетіння обставин могло відбутися. Ось у мене таке знайомство було з моїм американським менеджером, з ним я познайомилась в столичному ресторані «Сатурн». І після того в нас вийшов англомовний альбом в Америці в 2010 році. Як це могло відбутися? В Києві, в ресторані? Але тим не менш такі чудеса відбуваються, і я думаю, що все відбувається не просто так. Будь-яка подія у вашому житті є чудом, тому бережіть, і дякуйте за все».

Що ж до найближчих планів, то наразі у співачки, так звана - пора прем’єр. Alyosha вже презентувала дві нові пісні, а незабаром представлятиме публіці ще одну нову композицію, під назвою «Верю в тебя». Окрім того у стані підготовки знаходиться новий сингл: «Поки не буду говорити його назву, дуже запальна весела пісня на українській мові, і звісно разом з тим зніматимемо кліпом. Після ми випустимо альбом, а осінню в нас буде сольний концерт. Тобто планів дуже багато».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool