Концерт Олі Полякової: запальний і одночасно романтичний вечір (фото)

Квітень 10, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2118 | Коментарі: 0

Суперблондинка Оля Полякова вразила яскравістю нової концертної програми, яку вона на днях представила в залі Кіровоградської обласної філармонії.

Народна улюблениця завітала до Кропивницького в рамках Всеукраїнського туру «Я люблю Вас». Співачка планує своїми виступами «запалити» 50 міст України, наше місто було 18-им у графіку артистки. На її концерті спостерігався переаншлаг, серед глядачів – абсолютно різна вікова категорії.

З перших хвилин шоу Оля Полякова дивувала, вона вийшла на сцену з «палаючим» кокошником. Прикраса з елементами піротехніки не залишила байдужих. Загалом в ході вечора Оля сім разів змінювала яскраві, дизайнерські костюми та перевдягала кокошники. Варто сказати про світловий супровід вечора, який був цього разу дуже потужним, це звичайно посприяло тому, щоб даний приїзд улюблениці мільйонів запам’ятався та став однією з найгучніших подій у місті.

Головне правило заходу – танцюй та відривайся. «Веселіться, не обмежуйте себе у цьому, адже я саме для цього тут, тому що я люблю вас»,- наголошувала під час концерту Оля.

Як і завжди співачка виступала на повну. Прозвучали улюблені запальні хіта та прем’єри. Цим вечором артистка навіть заспівала відомий хіт «Шлепки» в оперній обробці.

Особливу увагу глядачів Оля звернула увагу на пісню про кохання, адже її чоловік полюбляє саме такі композиції: «Я коли навчалась, пів дня співала церковному хорі, а ввечері співала в ресторані шансон. Відразу хотіла на естраду, не хотіла оперою займатися, дуже хотіла знайти продюсера, шукала його, але не знайшла. Проте знайшла чоловіка. Я співала у нього на дні народжені. Він хотів, щоб у нього виступала співачка з гарний голосом та гарною зовнішністю…такий дорослий і такий наївний (сміється)…і тут чудо відбулося - приїхала я, заспівала, була гарною, я судячи з того, що «склеїла» його і розумна. Дружили, дружили і якось плавно наша дружба перетекла в мою вагітність. Спочатку одна, потім друга донька. Може ще й хлопця надружемо (сміється). В нас з ним музична сім’я, я граю перше скрипку, а йому все «по-барабану». Але йому дуже подобається, коли я йому співаю пісню про кохання. Мені здається Вам також сподобається, я Вам заспіваю сьогодні». Після, зірка на губороялі виконала чуттєвий хіт «Любовь это», вона настільки прожила цю пісню, що її виконання викликало мурахи по шкірі. В цей же час глядачі включили ліхтарики на своїх телефонах, що підкреслило романтичну атмосферу .

По завершенню ліричних композицій, концерт продовжився танцювальними піснями. Багато, хто вставав зі своїх місць й не жаліючи ніг, танцював та плескав у долоні.

Практично після кожної частини виступу на сцену виходили діти, аби подякувати зірці за неймовірний вечір. Оля Полякова відповіла взаємністю та звернулася до батьків підростаючого покоління: «Я Вам хочу сказати велике спасибі за Ваших дітей, за те, що ви прививаєте їм гарний смак, насправді я не жартую, коли це говорю. Тому що я думаю. Що Ви – мої прихильники, саме ті люди, які розглянули під можливо несерйозними піснями справжню артистку, якою я завжди хотіла бути. Дякую Вам велике, це для мене дуже дорого та цінне. А Ваші діти, які приходять на мої концерти, це ж окрема тема, через 20 років вони також підуть і куплять квиток на мій концерт, приведуть своїх дітей».

За традицією, Оля до кожного міста приїжджає зі своїм конем, він і цього разу став родзинкою фінальної частини концерту.

У завершені шоу співачка, під враженням від прийому мешканців Кіровоградщини наголосила: «Такого прийому в нас не було ніде, це правда. Дякую Вам за Ваші посмішки, Ваші танці. Я бажаю Вам успіху, здоров’я, щастя, всього найкращого, а головне – щоб наші діти жили в безпечній країні і щоб в нас нарешті наступив мир».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool