Київ: Влад Дарвін про найближчі плани та справу життя (ФОТО)

Червень 19, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1458 | Коментарі: 0

Український продюсер, автор пісень, музикант Влад Дарвін поспілкувався з FOTOINFORM.NET

 

 

Як підкреслює Влад, його життя - це постійний пошук натхнення:

“Якщо є муза -я творю, якщо її немає - шукаю і треба слухачам почекати. Зараз я у більшій мірі зайнятий технічними питаннями, я будую студію, запускаю свій Music Hub. Проте, звісно, творчість- це покликання, це те від чого неможливо відмовитися, тому я сподіваюсь ще що-небудь скажу цьому світу за допомогою музики”.

Загалом відомий український автор називає музику найбільш потужним інструментом впливу на психіку і на навіть на долю людини.

“Вона є могутнішою, ніж література, живопис. Музика - універсальна мова Всесвіту, тому вона рятує від усього, від усіх проблем, від усіх хвороб. Хочете лікуватися та одужати - слухайте гарну музику. Можливо вивчати музику в різних аспектах, як гармонію, як мелодію, як частоту,як вібрація. Можливо лікуватися дзвоном, Ви можете відвідувати концерти класичної музики, слухати хорову музику, або ж навіть прийти на концерт улюбленого артиста в звичайному концертному залі та відчути на собі, що музика дійсно є рятівницею”.

Влад Дарвін про найближчі плани та справу життя


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool