Кіноакадемія поновила прийом заявок

Квітень 28, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

З 27 квітня поновлено прийом заявок на членство в Українській Кіноакадемії. Подати заявку на вступ можна до 30 листопада (включно).

Кожна кандидатура, запропонована на вступ до Кіноакадемії, повинна відповідати наступним вимогам у одній із трьох категорій:

I категорія – представники кіноіндустрії (громадяни України), які, починаючи з 1991 року, брали участь як автори (актори, сценаристи, режисери, оператори, художники-постановники чи композитори) чи продюсери у створенні:

одного і більше повнометражних ігрових фільмів;

трьох і більше короткометражних фільмів та/або документальних чи анімаційних фільмів;

II категорія – діячі культури, мистецтва та кіноіндустрії, які зробили суттєвий внесок у розвиток та просування українського кінематографа (серед них дистриб’ютори, кінокритики та керівники міжнародних кінофестивалів);

III категорія – меценати та спонсори вітчизняного кінематографа.

Українська Кіноакадемія – об’єднання професіоналів у сфері кіно та кіновиробництва, створення якого було ініційоване Одеським міжнародним кінофестивалем. Головна мета Української Кіноакадемії – всебічна підтримка та розвиток національного кінематографа. Кіноакадемія діє згідно із Положенням про членство в Українській Кіноакадемії.

Членами Кіноакадемії під час першого набору стали 243 особи. Цей статус отримали такі відомі українські кінодіячі, як Роман Балаян, Лариса Кадочникова, Сергій Буковський, Сергій Лозниця, Мирослав Слабошпицький, Єва Нейман, Валентин Васянович, Остап Ступка, Володимир Горянський, Володимир Зеленський, Ольга Сумська та багато інших.

Нагадаємо, що 20 квітня відбулась церемонія вручення нагород Першої Національної Кінопремії “Золота Дзиґа”. За переможців у 13 номінаціях голосували усі члени Української Кіноакадемії. Лауреата у номінації “За внесок у розвиток українського кінематографа” визначили члени Національної спілки кінематографістів України – ним стала народна артистка України Лариса Кадочникова.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool