Гурт PANCHYSHYN презентував ремікс на пісню «Дівчина»

Червень 23, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1770 | Коментарі: 0

22 червня Гурт PANCHYSHYN презентував ремікс на пісню Дівчина, яка вже встигла стати хітом на музичному радіопросторі. Над новими мотивами пісні працював відомий діджей та екс-учасник гурту Дзідзьо – Назар Гук (Julik).

"Надзвичайно приємно працювати над якісним українським саундом, з Остапом ми знайомі чимало років. Пісня "Дівчина" , у моїй інтерпретації набула клубного формату, драйвова та запальна водночас. Танцювальні хвилі, якісний сануд - запорука хіта" - сказав Julik.

“З Юліком ми знайомі давно. Він мені дуже імпонує як музикант-аранжувальник,як діджей. Коли я почув його останні роботи, то одразу зрозумів, що знайшов людину, яка зробить мій трек цікавим і свіжим. Надіюся, що нове звучання пісні сподобається слухачам”, – розповів соліст гурту PANCHYSHYN.

Остап Панчишин також зізнався, що планує видати окремий альбом з реміксамидо своїх пісень і чому першою для екпериментів обрав пісню “Дівчина”.

“Мені дуже цікаво слухати свої пісні в аранжуванні інших музикантів. Тому думаю, що це не остання наша співпраця з Юліком. Вирішив почати з пісні “Дівчина”, тому що це моя улюблена пісня, а також улюблена пісня нашихшанувальників. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool