Гурт «On I Ona» радить надихатися позитивом щодня (ФОТО)

Квітень 12, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1909 | Коментарі: 0

Солісти гурту «On I Ona» Олексій Мартиненко та Олена Жигарева розповіли, де знаходять позитив по життю.

 

Як підкреслила Олена:

«Намагаюся у кожній дрібниці знаходити позитив, тому що ми живемо в такий час, коли в світі загалом триває епоха така, що в основному це період деградації. Тому якщо, починаючи з дрібниць сумувати, заморочуватися і впадати в депресію, то нічим добрим це не закінчиться. Позитив треба знаходити абсолютно у всьому».

Олексій наголосив:

«А я, наприклад, не находжу негативу, я не зациклююсь ні на чому поганому, пропускаю весь час мимо себе все це».

Особливе значення у щоденному настрої відіграє робота, з цим артистам повезло. Адже, якою б не була важкою робота співака, але найголовніше – вони займаються улюбленою справою. « Кожна людина щаслива та з гарним настроєм, коли робить своє, і йому не приходиться ходити на роботу, яка йому не до вподоби, або ж жити з людиною, який йому не подобається і т.д…Коли це твоє все, відносно всього тоді все позитивно мені здається, і якійсь дрібні трудності, які виникають не мають все ніякого значення»,- відзначила Олена.

Солісти гурту «On I Ona» Олексій Мартиненко та Олена Жигарева розповіли, де знаходять позитив по життю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool