Гучна прем’єра у столиці. Денис Мусаєв презентував нову пісню «Життя одне»

Лютий 18, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2670 | Коментарі: 0

Український співак, автор та композитор Денис Мусаєв презентував свій новий танцювальний трек«Життя одне».

Подія відбулась у столичному закладі - GastroBar«Swan». На презентацію завітали чимало зіркових друзів Дениса, вони подарували присутнім свою творчість, а також заспівали пісні у неочікуваних дуетах.

Свято видалося позитивним та душевним, у закладі царювала дружня атмосфера. Інтрига щодо нової композиції трималася на протязі усього заходу. Виступ Дениса з танцювальною піснею у стилі deep house «Життя одне»  стало якравим фінальним акордом вечора. Реакція публіки була приголомшливою, усі танцювали та підспівували.

«Я дуже дякую за підтримку своїм друзям артистам, вечір видався гарним, - підкреслив Денис Мусаєв. - Пісня «Життя одне» була створена нещодавно. Як і більшість моїх пісень, вона про життя. Цією піснею хочеться донести людям, що завжди треба бути рішучим та ініціативним, треба жити емоціями, від кожного дня отримувати заряд енергії та позитиву, які багато років будуть зберігатися десь всередині нашої душі».

Артист не виключає можливість створення кліпу на презентовану пісню: «Спершу треба подивитися на її подальші рейтинги. Якщо вони будуть гідними, то обов’язково відзнімемо кліп. Думаю, що здійснюватимемо зйомки у теплу пору - навесні або влітку, адже люблю знімати кліпи з натури, а не в студії, а для цього знадобиться тепла погода».

Гучна прем’єра у столиці. Денис Мусаєв презентував нову пісню «Життя одне», Денис Мусаєв

FOTOINFORM.NET вдалося дізнатися у зіркових гостей заходу про враження від нового треку та їх думки щодо творчості Дениса:

Переможець «Х-Фактору-5»Дмитро Бабак підкреслив: «З Денисом ми граємо на одному полі та займаємося однією улюбленою справою. Ми почали спілкуватися ще з того моменту, як я став членом команди ФК «Маестро», десь півтори роки тому. Відношусь до його творчості з глибокою повагою, адже на власному досвіді розумію, що це важкий труд. Денис не тільки професійний музикант, але добра людина, в його творчості це відчувається, це передається та приваблює».

Фіналіст «Х-Фактору» Олександр Павлікрозповів: «Я із задоволення прийшов на презентацію, адже по-перше ми з Денисом граємо разом у ФК «Маестро», а по-друге вважаю, що артисти повинні один одного підтримувати. Пісня «Життя одне» дуже класна, позитивна, вона може стати справжнім мега хітом, головне, аби його команда гарно спрацювала. Взагалі, Денис є дуже позитивною людиною, він рухається у правильному напрямку».

Переможниця шоу «Співай, як зірка», екс-солістка гурту «ВІА Гра», співачка OSTROVSKAYAнаголосила: «Я пишаюсь тим, що знаю Мусаєва, завжди готова його підтримувати. Нова пісня крута, він запалив слухачів. Насправді я не чула не однієї повільної пісні Дениса, в цього і є його фішка. Ми познайомилися 6 років тому під час навчання в університеті. Ми навіть разом виступали, він грав на гітарі, а я співала. Після завершення вузу ми залишились гарними друзями и спілкуємось по сьогоднішній день. Більше того, «Мусік» мені подарував свою пісню, я її ще не випускаю, тому що вважаю, що вона повинна дочекатися свого часу. Пісня дуже класна, я стрибала від щастя, коли Денис мені її віддав. Щодо творчості «Мусіка» загалом, я чесно скажу, що на моїх очах він дуже зріс. Він із року в рік ще краще співає, він автор, аранжувальник, навіть в якихось моментах продюсер, у нього купують пісні, у нього своя студія «LordMusic». Він зробив дуже багато для досягнення цілей і це, як мінімум, гідне поваги».

Фіналіст «Х-Фактору» Влад Ульяничвідзначив: «Доволі давно ми знайомі з Денисом, він прекрасна, світла людина, найголовніше – він простий. Один одного ми підтримуємо, допомагаємо у творчому плані, але у першу чергу – ми друзі і разом навіть відпочиваємо. Денис дуже творча людина, він пише для себе і для інших артистів. Бажаю йому натхнення».

Концертний директор Влада Ульянича, подруга Дениса Мусаєва - Євгенія Кравченковисловила свою думку: «Денис є одним з тих авторів, який зачіпає глибокі теми. Не дивлячись на те, що він позитивна людина, його тривожить ситуація у країні та суспільство. Мені здається війна дала поштовх багатьом, люди стали більше цінувати життя, зрозуміли, що заради своєї мрії треба йти до кінця, адже життя одне. Як каже Олександр Пономарьов: кожній людині Бог дав талант, і ти вчиняєш гріх, якщо на протязі життя його не розкрив, але подвійний гріх – якщо ти його знаєш, але не скористався ним. Мені здається, що пісня Дениса «Життя одне» повністю оповідає, що кожна людина для чогось народжена в цьому світі і він повинен рухатися до своїх цілей і не забувати, що є людиною з великої літери».

Засновник «Bogdalen’sCreativeTeam» Богдален Галасюкпідкреслив: «Пісня мені сподобалась, вона має глибокий сенс та є атмосферною, «Життя одне» має усі шанси стати справжнім хітом, який змусить танцювати усю країну. Загалом, хочу сказати, що з Денисом ми знайомі вже біля семи років. Я мав змогу спостерігати за його ростом, як співака, автора та композитора і вважаю його дуже талановитим. З кожним роком його пісні все більше стають хітами, він працює все краще і краще, продуктивніше та професійніше. Бажаю йому нових здобутків».

Гучна прем’єра у столиці. Денис Мусаєв презентував нову пісню «Життя одне», Денис Мусаєв

Гучна прем’єра у столиці. Денис Мусаєв презентував нову пісню «Життя одне», Денис Мусаєв


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool