Grosu передала кошти на допомогу постраждалим дітям України

Червень 09, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Українська співачка Grosu у свій день народження, 8 червня, передала 100 000 гривень для дітей, які постраждали від затоплення на Херсонщині та Миколаївщині.

“Я дуже сумую за рідною Україною! Мені болить кожна звістка, кожна новина… Продовжую підтримувати, донатити та допомагати. Мені боляче, що поки знаходжуся далеко, в Америці, де я проходжу навчання в школі акторства, але вже скоро я повернусь додому. Адже, хоч зазвичай навчання в акторській школі триває два роки, але я обрала прискорену програму навчання, щоб якнайшвидше засвоїти цінні знання і приїхати в Україну”.

Окрім навчання, Grosu встигає виступати на місцевих концертних майданчиках, а усі заробленні кошти традиційно направляє на благодійність в Україну:

“Цього разу кошти передаю в руки людині, якій довіряю найбільше у своєму житті, вона передасть їх на допомогу потерпілим дітям з Херсонщини. Ця людина - моя мама. Вона приїхала до мене на день народження з моїм молодшим братиком у Лос-Анджелес.

Своє 28-річчя зірка зустріла без пишних святкувань, вдень була на навчанні, а ввечері провела час у колі своєї мами - Анни Гросу та 5-ти річного братика Михайла.

Нагадаємо, нещодавно співачка презентувала свій новий кліп, який зняла разом з іншими учнями американської акторської школи на телефон

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool