Гітарист Flame: «пекучий перчик» в Болгарії

Липень 13, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3195 | Коментарі: 0

В сонячній Болгарії відбулися зйомки нової відео роботи українського гітариста Flame.Події в кліпі розвиваються в місті Кіто.

Наразі робота перебуває на стадії монтажу, і незабаром творча магія розкриє нам красиву картинку, в якій будуть красиві місця, сонячна погода, море і, звичайно ж, вогняна гітара.

Зйомки відбувалися саме у Болгарії випадково. Музиканта запросили в якості спеціального гостя та члена журі міжнародного фестивалю-конкурсу, який проходив в цих місцях, але вони настільки вразили його, що навіть надихнули на роботу. “Це були унікальні місця і локації ... Я побачив що саме тут можна запалити по повній і показати вогняну гітару у всій красі, - підкреслює Flame. - Моя музика дуже підійшла під атмосферу болгарської природи і рішення знімати саме тут не змусило чекати.

Ці дні були для мене дуже насиченими. Вранці - пляж, море, відпочинок, вдень - в журі на фестивалі, ну а під вечір - зйомки, зйомки, зйомки…”.

В сонячній Болгарії відбулися зйомки нової відео роботи українського гітариста Flame.Події в кліпі розвиваються в місті Кіто.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool